r
Nosalty Logó

Nyúlpástétom Zoli konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Zoli
Nyúlpástétom Zoli konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 139 kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 832 kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 167 kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.8 g

Zsír

  • Összesen
    8.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    140 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    279.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    159 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    109 micro
Összesen 139 kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83 g

Zsír

  • Összesen
    51.8 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    842 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1675.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    127 mg
  • Kálcium
    153 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    953 mg
  • Nátrium
    347 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    353.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    275 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    23 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    157 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    106 micro
  • Kolin:
    529 mg
  • Retinol - A vitamin:
    266 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    96 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    654 micro
Összesen 832 kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    169 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    336.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    191 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    71 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    106 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    131 micro
Összesen 167 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat keményre főzzük, a nyúlhúst ledaráljuk.
  2. A tojásokat megtisztítjuk, aprítógéppel összevágjuk, és egy tálba tesszük.
  3. Hozzáadjuk a darált nyúlhúst, az olívaolajat, a fűszereket, és egy botmixerrel alaposan összekeverjük.
  4. Ízlés szerint sózzuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 17
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 41
  • Össznézettség: 8910
  • Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 17.

Ajánló

Maradék húsból is nagyon finom ételt lehet készíteni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nemrégen szert tettem három vadnyúlgerincre, amit a családom nagy örömére megsütöttem. A csontokról viszont nem szedtük le rendesen a húst, ezért ebéd után elég tetemes mennyiséget sikerült még lefaragni. Ezért támadt az az ötletem, hogy pástétomot készítek belőle. A dekoráció és a fénykép a kedves feleségem alkotása.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...