r
Nosalty Logó

Nutellás-banános szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Nutellás-banános szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Banános piskóta

Tetejére

Összesen 401 kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Banános piskóta

Tetejére

Összesen 3213 kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Banános piskóta

Tetejére

Összesen 295 kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    23.4 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    691.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    170 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    293 mg
  • Nátrium
    156 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.3 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    90 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    74 micro
Összesen 401 kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    60.9 g

Zsír

  • Összesen
    187 g
  • Telített zsírsav
    101 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    590 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5528.4 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    80 mg
  • Kálcium
    1360 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    461 mg
  • Foszfor
    2343 mg
  • Nátrium
    1245 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    338.6 g
  • Cukor
    206 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    364.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    722 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    125 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    327 micro
  • Kolin:
    410 mg
  • Retinol - A vitamin:
    703 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    197 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    590 micro
Összesen 3213 kcal
  • 7% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    17.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    507.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    125 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    215 mg
  • Nátrium
    114 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.1 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 295 kcal

Hozzávalók

Banános piskóta

Tetejére

Elkészítés

Banános piskóta

  1. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéket a csipet sóval kemény habbá verjük.
  2. A tojások sárgáját egy kanállal szépen összekeverjük az olajjal, a villával pépesített banánokkal, az apróra tört mogyival és csokoládéval, és a többi hozzávalóval.
  3. A sárgájás masszába forgatjuk a tojáshabot is, és az egészet sütőpapírral bélelt tepsiben tűpróbáig sütjük.

Tetejére

  1. A kihűlt piskótát bőven megkenjük nutellával.
  2. A hideg tejszínt kemény habbá verjük, és a nutellára simítjuk.
  3. A süti tetejét apróra tört mogyoróval és reszelt étcsokival díszítjük.
  4. Jó társaságban, mosoly és dicséret-koszorúban elnyammogjuk. :)
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 96
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 7760
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Munkahely búcsúzásra készítettem, a kollégáknak nagyon ízlett, nagyjából 3 percet élt meg szegényke. Nutella és banán, az örök klasszikus, a hab csak megkoronázza és fokozza az ízmámort, egyébként meg végtelenül szimpla recept, bármilyen alkalomkor megállja a helyét. Nyámi.

Hozzávalók

Banános piskóta

Tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...