r
Nosalty Logó

Néró süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
ozsvarcsilla
Néró süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 1062 kcal
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 4244 kcal
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 381 kcal
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    46 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    354 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    491.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    235 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    149.6 g
  • Cukor
    88 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    352 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    224 mg
  • Retinol - A vitamin:
    344 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    293 micro
Összesen 1062 kcal
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    51.7 g

Zsír

  • Összesen
    184.1 g
  • Telített zsírsav
    105 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1416 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1967.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    150 mg
  • Kálcium
    423 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    218 mg
  • Foszfor
    941 mg
  • Nátrium
    210 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    598.3 g
  • Cukor
    350 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    173.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1409 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    218 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    238 micro
  • Kolin:
    895 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1378 micro
  • α-karotin
    45 micro
  • β-karotin
    351 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1171 micro
Összesen 4244 kcal
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    16.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    177.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    19 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.1 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    106 micro
Összesen 381 kcal

Elkészítés

  1. Először a lisztet, a vaníliás cukrot és a porcukrot összekeverjük, és hozzáadjuk a lereszelt citromhéjat is.
  2. Ezt a vajjal és az 5 db tojássárgájával együtt összedolgozzuk egy robotgép segítségével.
  3. A tepsit sütőpapírral kibéleljük, a masszát habzsákba töltjük, és egyforma korongokat nyomunk vele a sütőpapírra. 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt készre sütjük.
  4. A korongokat sárgabaracklekvárral megkenjük, és kettesével összeillesztjük. (A lekvár ízlés szerint bármilyen lehet.)
  5. Végül az étcsokoládét gőz felett felolvasztjuk, hozzáadjuk a tejet, és a sütemények tetejére "öntjük", tetszés szerint.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 12 perc
  • Receptkönyvben: 62
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2996
  • Feltöltés dátuma: 2020. május 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Néró süti
ozsvarcsilla 15 recept

Könnyű és finom teasütemény! Finomabb, ha fogyasztás előtt egy éjszakát állni hagyjuk! De gyorsan elkészül. és nagyon mutatós vendégváró édesség! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...