r
Nosalty Logó

Négysajtos penne

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Négysajtos penne
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 882 kcal
  • 13% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 3523 kcal
  • 13% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 265 kcal
  • 13% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.4 g

Zsír

  • Összesen
    29.5 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1477.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    267 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    465 mg
  • Nátrium
    534 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    272 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    187 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    382 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    221 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    616 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    654 micro
Összesen 882 kcal
  • 13% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    129.7 g

Zsír

  • Összesen
    118.1 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    281 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5911.4 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    406 mg
  • Kálcium
    1067 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    396 mg
  • Foszfor
    1861 mg
  • Nátrium
    2137 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    472.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    262.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1088 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    747 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1527 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    884 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2466 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2615 micro
Összesen 3523 kcal
  • 13% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    8.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    447.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    162 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    57 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    116 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    187 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    198 micro
Összesen 265 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olvasszuk fel a vajat egy lábasban. Dobjuk rá a zúzott fokhagymát, szórjuk meg liszttel, és öntsük fel a húslével.
  2. Reszeljük bele a sajtokat, olvasszuk el benne.
  3. Tegyük hozzá a tejszínt, borsozzuk. Szórjuk meg a felaprított petrezselyemzöldjével.
  4. A tésztát hozzáadhatjuk a mártáshoz a lábasban, forgassuk össze, vagy helyezzük a tésztát a tányérra, és vonjuk be a sajtmártással.
  5. Félkemény reszelt sajttal szórjuk meg a tetejét. Mellé saláta illik.
  • Receptkönyvben: 133
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 33
  • Össznézettség: 49777
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 09.

Ajánló

További receptek itt.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Másfajta sajtokból is készíthetjük, a lényeg, hogy legyen köztük markánsabb ízű sajt is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...