r
Nosalty Logó

Natúr, borsos karaj rántott burgonyával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Natúr, borsos karaj rántott burgonyával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír

natúr hús

rántott burgonya

Összesen 1088 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír

natúr hús

rántott burgonya

Összesen 3266 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír

natúr hús

rántott burgonya

Összesen 186 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64 g

Zsír

  • Összesen
    54.9 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    219 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2721.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    126 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    106 mg
  • Foszfor
    702 mg
  • Nátrium
    1684 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    263.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    208 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    99 micro
Összesen 1088 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    192 g

Zsír

  • Összesen
    164.7 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    91 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    657 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8164.4 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    278 mg
  • Kálcium
    377 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    319 mg
  • Foszfor
    2106 mg
  • Nátrium
    5052 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    241.3 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    790 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    217 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    214 micro
  • Kolin:
    625 mg
  • Retinol - A vitamin:
    91 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    297 micro
Összesen 3266 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    466.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    289 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 186 kcal

Hozzávalók

natúr hús

rántott burgonya

Elkészítés

natúr hús

  1. A karajt vékonyra felszeleteljük. Borsozzuk, ételízesítővel beszórjuk.
  2. Egy nagyobb teflonba téve a zsíron először az egyik oldalát, majd megfordítva a másik oldalát is kérgesre sütjük. Mikor látjuk, már van kis színe, akkor megsózzuk. Két-három percig még sütjük, aztán kész.
  3. A burgonyát hámozás, mosás után 5-7 mm vastag szeletekre vágjuk. Lisztbe, sóval, tejjel ízesített tojásba, és végül zsemlemorzsába forgatjuk. Bepanírozzuk. Olajban kisütjük, és papírtörlőre szedjük.
  4. Jó étvágyat!!
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 107
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4370
  • Feltöltés dátuma: 2019. október 29.

Ajánló

A húst ne süssük túl, hisz akkor szárazabb lesz!! Vágjunk belőle le egy darabkát, és kóstoljuk meg, átsült-e!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Aki szeret sertéskarajból ételt készíteni, az tudja, hogy szárazabb, mint a tarja, ugyanakkor nagyon finom tud lenni, ha nem szárítjuk ki!!!! Ja és pofonegyszerű elkészíteni... :-)))))

Hozzávalók

natúr hús

rántott burgonya

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...