r
Nosalty Logó

Narancsos süti fehércsokis díszítéssel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Süti MáMohr
Narancsos süti fehércsokis díszítéssel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Narancsos süti

Fehércsokis-krém

Összesen 234 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Narancsos süti

Fehércsokis-krém

Összesen 2818 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Narancsos süti

Fehércsokis-krém

Összesen 269 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    12.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    83 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    449.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    126 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    180 mg
  • Nátrium
    124 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.1 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    91 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    93 micro
Összesen 234 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.1 g

Zsír

  • Összesen
    155.4 g
  • Telített zsírsav
    92 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1001 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5391.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    114 mg
  • Kálcium
    1512 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    2157 mg
  • Nátrium
    1489 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    312.9 g
  • Cukor
    201 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    482.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1117 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    164 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    165 micro
  • Kolin:
    681 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1093 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    210 micro
  • β-crypt
    165 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1110 micro
Összesen 2818 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    14.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    95 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    513.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    144 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    206 mg
  • Nátrium
    142 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.8 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    107 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    104 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    106 micro
Összesen 269 kcal

Hozzávalók

Narancsos süti

Fehércsokis-krém

Elkészítés

Narancsos süti

  1. A száraz hozzávalókat átszitáljuk.
  2. Az összes hozzávalót a tojásfehérjén kívül összekeverjük.
  3. A tojások fehérjét kemény habbá felverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a masszánkba.
  4. Megsütjük tűpróbáig 180 °C-on 20 percig.

Fehércsokis-krém

  1. A tejszínt felfőzzük, ráöntjük a csokoládéra, és elkeverjük.
  2. Beleteszünk 1 kanál kókuszolajt vagy vajat.
  3. Ételfestékkel színezhetjük.
  4. Most már feldíszíthetjük a tortát, ki milyenre szeretné, én madárkásra díszítettem (ha kíváncsiak vagytok hogyan, rákereshettek youtube-on:) ).
  5. Kihűtjük, és jó étvágyat hozzá!!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 7
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 620
  • Feltöltés dátuma: 2017. május 26.

Ajánló

Anyák napjára, szülinapra és Valentin napra is tökéletes meglepetés. Laktózérzékenyek is fogyaszthatják.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Süti MáMohr 31 recept

A család nagy kedvence lett ez a puha piskóta és a krémes fehércsoki-réteg rajta.  YouTube-on megtekinthetitek, hogy én hogyan díszítettem fel a tortát, és a teljes elkészítést is láthatjátok. :) Kellemes elkészítést, és jó étvágyat hozzá! :) Míra

Hozzávalók

Narancsos süti

Fehércsokis-krém

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...