r
Nosalty Logó

Narancsos-juharszirupos kacsacomb

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Zsuzsamama56
Narancsos-juharszirupos kacsacomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 989 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 1977 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 197 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.8 g

Zsír

  • Összesen
    85.6 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    691.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    115 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    338 mg
  • Nátrium
    142 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.8 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    239.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    133 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    74 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    177 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    175 micro
Összesen 989 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.5 g

Zsír

  • Összesen
    171.2 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    81 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    328 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1383.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    229 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    114 mg
  • Foszfor
    677 mg
  • Nátrium
    285 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.5 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    479.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    265 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    148 mg
  • D vitamin:
    112 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    150 micro
  • Kolin:
    160 mg
  • Retinol - A vitamin:
    216 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    162 micro
  • β-crypt
    353 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    351 micro
Összesen 1977 kcal
  • 7% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    17 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    137.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    35 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 197 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsacombokat sózzuk és borsozzuk mindkét oldalán. A juharszirupot, a narancs levét és az egy evőkanál rozmaringot összekeverjük. A combokat egy tepsibe helyezzük, és megkenjük a juharszirupos-narancsos páccal.
  2. Az egész narancsot felszeleteljük, és a tepsibe tesszük a combok mellé. Továbbá a fokhagymagerezdeket, és ráteszünk 2 szál rozmaringot. 160 C fokon 80 percig sütjük, fóliával letakarva. Levesszük a fóliát, és rágrillezünk 10 percre.
  3. Kivesszük a combokat, vajas burgonyával tálaljuk, mellétesszük a narancsszeleteket és a maradék rozmaringszálakat.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 382
  • Feltöltés dátuma: 2022. január 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Narancsos-juharszirupos kacsacomb
Zsuzsamama56 321 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...