Narancsos-juharszirupos kacsacomb
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Zsuzsamama56
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
- 7% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 23% Zsír
Összesen
989
kcal
- 7% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 23% Zsír
Összesen
1977
kcal
- 7% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 26.8 g
Zsír
-
Összesen 85.6 g
-
Telített zsírsav 29 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 40 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 164 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 691.6 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 29 mg
-
Kálcium 115 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 57 mg
-
Foszfor 338 mg
-
Nátrium 142 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 27.8 g
-
Cukor 20 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 239.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 133 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 74 mg
-
D vitamin: 56 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 75 micro
-
Kolin: 80 mg
-
Retinol - A vitamin: 108 micro
-
α-karotin 13 micro
-
β-karotin 81 micro
-
β-crypt 177 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 175 micro
Összesen
989
kcal
- 7% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 53.5 g
Zsír
-
Összesen 171.2 g
-
Telített zsírsav 58 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 81 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 22 g
-
Koleszterin 328 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1383.1 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 57 mg
-
Kálcium 229 mg
-
Vas 12 mg
-
Magnézium 114 mg
-
Foszfor 677 mg
-
Nátrium 285 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 55.5 g
-
Cukor 39 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 479.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 265 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 148 mg
-
D vitamin: 112 micro
-
K vitamin: 24 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 18 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 150 micro
-
Kolin: 160 mg
-
Retinol - A vitamin: 216 micro
-
α-karotin 25 micro
-
β-karotin 162 micro
-
β-crypt 353 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 351 micro
Összesen
1977
kcal
- 7% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 63% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.3 g
Zsír
-
Összesen 17 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 33 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 137.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 23 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 67 mg
-
Nátrium 28 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.5 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 47.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 26 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 16 mg
-
Retinol - A vitamin: 22 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 16 micro
-
β-crypt 35 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 35 micro
Összesen
197
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A kacsacombokat sózzuk és borsozzuk mindkét oldalán. A juharszirupot, a narancs levét és az egy evőkanál rozmaringot összekeverjük. A combokat egy tepsibe helyezzük, és megkenjük a juharszirupos-narancsos páccal.
- Az egész narancsot felszeleteljük, és a tepsibe tesszük a combok mellé. Továbbá a fokhagymagerezdeket, és ráteszünk 2 szál rozmaringot. 160 C fokon 80 percig sütjük, fóliával letakarva. Levesszük a fóliát, és rágrillezünk 10 percre.
- Kivesszük a combokat, vajas burgonyával tálaljuk, mellétesszük a narancsszeleteket és a maradék rozmaringszálakat.
- Sütés hőfoka: 160 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 90 perc
- Receptkönyvben: 24
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 393
- Feltöltés dátuma: 2022. január 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Zsuzsamama56
322 recept