Mustáros nyúl sütőzacskóban
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
THajnalka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 11% Zsír
Nyúlhús
Pác
Összesen
948
kcal
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 11% Zsír
Nyúlhús
Pác
Összesen
1894
kcal
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 63.6 g
Zsír
-
Összesen 59.5 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 36 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 171 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1190.1 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 74 mg
-
Kálcium 70 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 100 mg
-
Foszfor 743 mg
-
Nátrium 191 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 386.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 21 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 30 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 29 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 24 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 47 micro
-
Kolin: 22 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 20 micro
Összesen
948
kcal
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 127.2 g
Zsír
-
Összesen 118.9 g
-
Telített zsírsav 22 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 71 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 342 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2380.3 g
-
Cink 11 mg
-
Szelén 148 mg
-
Kálcium 140 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 199 mg
-
Foszfor 1486 mg
-
Nátrium 382 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 57.4 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 773.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 43 micro
-
E vitamin: 12 mg
-
C vitamin: 61 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 58 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 47 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 95 micro
-
Kolin: 44 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 39 micro
Összesen
1894
kcal
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.6 g
Zsír
-
Összesen 9.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 28 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 198.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 12 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 124 mg
-
Nátrium 32 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.8 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 64.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
158
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
Nyúlhús
- A nyúlhúst alaposan megtisztítjuk.
- A nyulat ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a páccal jól megkenjük, hogy mindenhol érje a húst. Pihentetjük fél órát, hogy átjárják az ízek.
- Sütőzacskóba tesszük a pácolt nyulat, öntünk alá 1 dl fehérbort, bekötjük a zacskó száját és egy magasabb falú tepsibe helyezzük. Mellétesszük héjában a burgonyát és előmelegített sütőben 75 perc alatt készre sütjük. Én gyöngyhagymával tálaltam, jó étvágyat hozzá!
Pác
- A páchoz összekeverjük a fűszereket a mustárral és az olajjal (a fokhagymát vagy apróra vágjuk, vagy nyomón keresztül préseljük bele).
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 75 perc
- Receptkönyvben: 13
- Tegnapi nézettség: 9
- 7 napos nézettség: 60
- Össznézettség: 2520
- Feltöltés dátuma: 2022. szeptember 22.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
THajnalka
4 recept