r
Nosalty Logó

Mustáros nyúl sütőzacskóban

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
THajnalka
Mustáros nyúl sütőzacskóban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Nyúlhús

Pác

Összesen 948 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Nyúlhús

Pác

Összesen 1894 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Nyúlhús

Pác

Összesen 158 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.6 g

Zsír

  • Összesen
    59.5 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    171 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1190.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    743 mg
  • Nátrium
    191 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    386.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 948 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    127.2 g

Zsír

  • Összesen
    118.9 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    342 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2380.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    148 mg
  • Kálcium
    140 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    199 mg
  • Foszfor
    1486 mg
  • Nátrium
    382 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    773.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    43 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    61 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    58 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    47 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    95 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 1894 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    198.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 158 kcal

Hozzávalók

Nyúlhús

Pác

Elkészítés

Nyúlhús

  1. A nyúlhúst alaposan megtisztítjuk.
  2. A nyulat ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a páccal jól megkenjük, hogy mindenhol érje a húst. Pihentetjük fél órát, hogy átjárják az ízek.
  3. Sütőzacskóba tesszük a pácolt nyulat, öntünk alá 1 dl fehérbort, bekötjük a zacskó száját és egy magasabb falú tepsibe helyezzük. Mellétesszük héjában a burgonyát és előmelegített sütőben 75 perc alatt készre sütjük. Én gyöngyhagymával tálaltam, jó étvágyat hozzá!

Pác

  1. A páchoz összekeverjük a fűszereket a mustárral és az olajjal (a fokhagymát vagy apróra vágjuk, vagy nyomón keresztül préseljük bele).
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 75 perc
  • Receptkönyvben: 11
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 39
  • Össznézettség: 2304
  • Feltöltés dátuma: 2022. szeptember 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mustáros nyúl sütőzacskóban
THajnalka 4 recept

Hozzávalók

Nyúlhús

Pác

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...