r
Nosalty Logó

Mustáros csirkecomb mézzel

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Kristyán Fanni
Mustáros csirkecomb mézzel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 619 kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3716 kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 118 kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.8 g

Zsír

  • Összesen
    41.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    800.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    408 mg
  • Nátrium
    260 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.1 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    181.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    109 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    241 micro
Összesen 619 kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    256.6 g

Zsír

  • Összesen
    249.6 g
  • Telített zsírsav
    68 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    104 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    52 g
  • Koleszterin
    1451 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4800.9 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    289 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    309 mg
  • Foszfor
    2447 mg
  • Nátrium
    1558 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.8 g
  • Cukor
    99 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    1088.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    438 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    74 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    657 mg
  • Retinol - A vitamin:
    437 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1444 micro
Összesen 3716 kcal
  • 15% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    152.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    5 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    46 micro
Összesen 118 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat mossuk át, ha kell, távolítsuk el a bőrt, majd törölgessük át őket papírtörlővel.
  2. Fektessük őket egy tepsibe vagy sütőtálba, és sózzuk-borsozzuk mindkét oldalt jó alaposan.
  3. Ezután egy kis tálkában keverjük össze a két mustárt, a mézet és a fűszereket.
  4. Egy konyhai ecset segítségével kenjük be a csirkecombok külsejét a szósszal vastagon, minden oldalon. Nem baj, ha marad a szószból, a sütőből kivéve megkenhetjük vele többször is a csirkecombokat.
  5. Előmelegített 200 fokos sütőben 50-60 perc alatt készre sütjük. Az idő függ attól, hogy milyen a sütőnk, és hogy hányszor vesszük ki a combokat megkenni a mártással (minél többször, annál ízletesebb lesz a végeredmény). A combok akkor készültek el, amikor szépen megpirul a tetejük!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 196
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 60
  • Össznézettség: 7310
  • Feltöltés dátuma: 2024. március 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mustáros csirkecomb mézzel
Kristyán Fanni 103 recept

A csirkecomb egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell sokat bajlódni az elkészítésével. Aki a bőrével kedveli a combot, annak még csak le sem kell húznia a húsról! A tepsire fektetve, befűszerezve, és az elkészített szaftos páccal átkenve biztosak lehetünk abban, hogy cuppogva kerül majd le minden falat a csontról.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...