r
Nosalty Logó

Mustáros csirkecomb fűszeres salátával

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Mustáros csirkecomb fűszeres salátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A csirkecombhoz

A salátához

Összesen 714 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A csirkecombhoz

A salátához

Összesen 1428 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A csirkecombhoz

A salátához

Összesen 64 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    47.8 g

Zsír

  • Összesen
    46.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3912.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    540 mg
  • Nátrium
    3051 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.4 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    651.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    459 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    95 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    157 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    124 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    1480 micro
  • β-karotin
    3871 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    4632 micro
  • Lut-zea
    631 micro
Összesen 714 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    95.6 g

Zsír

  • Összesen
    92.9 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7824.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    298 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    225 mg
  • Foszfor
    1080 mg
  • Nátrium
    6102 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.8 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1303.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    917 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    190 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    314 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    249 micro
  • Kolin:
    299 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    2960 micro
  • β-karotin
    7741 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    9264 micro
  • Lut-zea
    1262 micro
Összesen 1428 kcal
  • 6% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    364.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    50 mg
  • Nátrium
    284 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    138 micro
  • β-karotin
    361 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    432 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 64 kcal

Hozzávalók

A csirkecombhoz

A salátához

Elkészítés

A csirkecombhoz

  1. A combokat megtisztítjuk.
  2. A pác hozzávalóit összekeverjük, a combokat beleforgatjuk, és állni hagyjuk.
  3. A sütőzacskóban takarékon megsütjük (előmelegített sütőben).
  4. A saláta hozzávalóit tetszés szerint felszeleteljük, és ízesítjük ízlés szerinti fűszermennyiségekkel.
  5. Amíg sül a husi, a salátát hűtőben tartjuk.
  6. Amikor megsült a hús, tálaljuk a salátával.
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 37
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6141
  • Feltöltés dátuma: 2010. december 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nincs különösebb story az ételhez, csak annyi, hogy nekünk nagyon ízlet! :)

Hozzávalók

A csirkecombhoz

A salátához

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...