r
Nosalty Logó

Mozzarellás padlizsán grillezett koktélparadicsommal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Mozzarellás padlizsán grillezett koktélparadicsommal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Mozzarellás padlizsán

Grillezett koktélparadicsom

Összesen 268 kcal
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Mozzarellás padlizsán

Grillezett koktélparadicsom

Összesen 536 kcal
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír

Mozzarellás padlizsán

Grillezett koktélparadicsom

Összesen 60 kcal
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.7 g

Zsír

  • Összesen
    15.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    886.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    291 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    269 mg
  • Nátrium
    256 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    376 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    169 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    187 micro
  • β-karotin
    886 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4760 micro
  • Lut-zea
    296 micro
Összesen 268 kcal
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.3 g

Zsír

  • Összesen
    31.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1773.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    581 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    538 mg
  • Nátrium
    513 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    752.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    338 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    146 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    174 micro
  • α-karotin
    374 micro
  • β-karotin
    1772 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    9520 micro
  • Lut-zea
    592 micro
Összesen 536 kcal
  • 4% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    201.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    85.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    42 micro
  • β-karotin
    201 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1081 micro
  • Lut-zea
    67 micro
Összesen 60 kcal

Hozzávalók

Mozzarellás padlizsán

Grillezett koktélparadicsom

Elkészítés

Mozzarellás padlizsán

  1. A padlizsánt ujjnyi vastagon felszeleteljük, megsózzuk, és 20 percig hagyjuk pihenni.
  2. Miután megpuhultak, a padlizsánokat letörölgetjük, majd egy tepsibe egymás mellé fektetjük, és olívaolajjal meglocsoljuk.
  3. A padlizsánt előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük.
  4. Majd mindegyik padlizsánra egy szelet mozzarellát és egy vékony paradicsomkarikát fektetünk. A mozzarellás padlizsán-tallérokat oregánóval és bazsalikommal fűszerezzük, majd még kb. 10 percre visszatesszük a sütőbe.

Grillezett koktélparadicsom

  1. A koktélparadicsomokat egy tepsibe tesszük, összeforgatjuk a fokhagymával, és az olívaolajjal jól meglocsoljuk. Majd sózzuk, borsozzuk, és szárított oregánóval és bazsalikommal megszórjuk.
  2. Előmelegített sütőben 15–20 percig sütjük.
  3. Tálaláskor petrezselyemmel lehet díszíteni, pirítós is illik hozzá.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 793
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 10.

Receptkategóriák

Egyszerű és gyors.

Hozzávalók

Mozzarellás padlizsán

Grillezett koktélparadicsom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...