r
Nosalty Logó

Mixed Berries Swirl Cheesecake

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Mixed Berries Swirl Cheesecake
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Az öntethez

443
Kalória
6.3g
Fehérje
57.8g
Szénhidrátok
19.7g
Zsír
23.2g
Víz
70.6g
Koleszterin
824.3mg
Rost
36.7g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

Az öntethez

Összesen 443 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

Az öntethez

Összesen 2653 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A krémhez

Az öntethez

Összesen 229 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.3 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    71 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    149.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    43 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.8 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    23.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 443 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.9 g

Zsír

  • Összesen
    117.9 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    423 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    897.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    257 mg
  • Nátrium
    466 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    346.5 g
  • Cukor
    220 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    139.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    580 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    86 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    305 mg
  • Retinol - A vitamin:
    561 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    224 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    496 micro
Összesen 2653 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    10.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    77.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    2 mg
  • Foszfor
    22 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.9 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    12 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 229 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
  2. Először a tésztához ledaráljuk, vagy egy zacskóban sodrófával összetörjük a kekszet. Ezután hozzákeverjük az olvasztott margarint és a cukrot (nem fog összeállni, morzsás marad). Kivajazott tortaformába öntjük és kezünkkel elegyengetjük úgy, hogy a forma oldalára is jusson. Ezután berakjuk a hűtőbe lehűlni.
  3. A krémhez mixerrel összekeverjük a krémsajtot a tojásokkal, majd hozzáadjuk a citromlét, a citrom reszelt héját. Jól elkeverjük majd hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot, és a habtejszínt. Elkeverjük, majd legvégül hozzáadjuk a lisztet.
  4. Egy lábosba közben felmelegítjük/felolvasztjuk a lekvárt.
  5. A krémet ráöntjük a lehűlt tésztára, majd a krém tetejére csurgatunk a lakvárból egy két foltot, melyeket hurkapálcika segítségével a krémbe keverünk, így alakul majd ki a márványos hatás.
  6. Sütőben 180 fokon 10 percig sütjük, majd 120 fokon további 1 órát sütjük.
  7. Míg sül a torta elkészítjük az öntetet. Egy lábosba borítjuk a kiolvasztott fagyasztott gyümölcsöket úgy, hogy ne kerüljön bele a leve. Hozzáadjuk a cukrot (ha valaki édesebben szereti, akkor 20 dkg ajánlott, de 15 dkg is elég) és kevergetve addig főzzük, míg sűrűsödni nem kezd. Ha túl sűrű lenne, hígíthatjuk a fagyasztott gyümölcs levével.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Sütés hőfoka: 120 °C

A karácsonyi menü nagy sikert aratott desszertje :) FONTOS megemlítenem, hogy a hozzávalók egy kicsi tortaformához valók (mivel nekem csak ekkora volt). Tehát az átlagos tortához (26 cm), mindennek a duplája szükséges!!!!!!!!! De ez szerintem nem probléma, hisz nálunk is az egyetlen probléma a méretével volt, hogy túl hamar elfogyott!!!

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Legegyszerűbb csokitorta

Szaftos és puha, mélyen kakaós ízű piskóta, valamint közé rétegelt karakteres, lágy csokikrém: igen, ez az a csokitorta, amiről mindig is álmodtál! Pofonegyszerű megsütni, a ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!