Mézes-mustáros csirkemell naranccsal
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
TBetty
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 15% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
454
kcal
- 15% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
1811
kcal
- 15% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 58 g
Zsír
-
Összesen 13.7 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 197 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 974.4 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 60 mg
-
Kálcium 80 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 85 mg
-
Foszfor 571 mg
-
Nátrium 176 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.9 g
-
Cukor 20 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 291.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 64 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 51 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 24 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 53 micro
-
Kolin: 219 mg
-
Retinol - A vitamin: 53 micro
-
α-karotin 10 micro
-
β-karotin 76 micro
-
β-crypt 112 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 129 micro
Összesen
454
kcal
- 15% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 231.9 g
Zsír
-
Összesen 54.7 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 789 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3897.8 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 241 mg
-
Kálcium 319 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 339 mg
-
Foszfor 2283 mg
-
Nátrium 704 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 91.6 g
-
Cukor 80 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 1166.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 257 micro
-
B6 vitamin: 8 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 203 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 97 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 212 micro
-
Kolin: 878 mg
-
Retinol - A vitamin: 211 micro
-
α-karotin 42 micro
-
β-karotin 305 micro
-
β-crypt 447 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 516 micro
Összesen
1811
kcal
- 15% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.7 g
Zsír
-
Összesen 3.2 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 46 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 229.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 19 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 134 mg
-
Nátrium 41 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.4 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 68.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 52 mg
-
Retinol - A vitamin: 12 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 18 micro
-
β-crypt 26 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 30 micro
Összesen
108
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A csirkemellet felvágjuk kisebb darabokra.
- A tejfölt, a mézet, a mustárt, kis sót és borsot alaposan összekeverjük.
- Ebbe a masszába megforgatjuk a hússzeleteket, és olajozott jénaiba tesszük.
- Ha maradt még massza, ráöntjük.
- Ezután a narancsokat cikkekre szedjük, s a tetejére tesszük. Ezt megszórjuk rozmaringgal.
- Mehet a sütőbe kb. 180fokon.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 71
- Tegnapi nézettség: 4
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 5802
- Feltöltés dátuma: 2013. április 01.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
TBetty
25 recept
Nagyon vigyázzunk arra, hogy jó érett narancsot használjunk hozzá, és ha tudjuk, a magokat távolítsuk el belőle, illetve a fehér maradványokat is, ezzel megakadályozva azt, hogy keserű legyen.