r
Nosalty Logó

Mexikóis töltött hús

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Mexikóis töltött hús
adag
Sütés
perc
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

A panírozáshoz

Összesen 1710 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

A panírozáshoz

Összesen 5133 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

A panírozáshoz

Összesen 318 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.6 g

Zsír

  • Összesen
    127.9 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    345 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2078.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    158 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    72 mg
  • Foszfor
    613 mg
  • Nátrium
    1148 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    191.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    112 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    318 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    332 micro
Összesen 1710 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    190.8 g

Zsír

  • Összesen
    383.6 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    152 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    114 g
  • Koleszterin
    1035 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6235.6 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    230 mg
  • Kálcium
    474 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    217 mg
  • Foszfor
    1839 mg
  • Nátrium
    3443 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    224.3 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    575.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    335 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    111 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    249 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    291 micro
  • Kolin:
    953 mg
  • Retinol - A vitamin:
    335 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    995 micro
Összesen 5133 kcal
  • 14% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    387.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    214 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 318 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A töltelékhez

A panírozáshoz

Elkészítés

A húshoz

  1. A szeleteket kloffoljuk, majd sózzuk, enyhén borsozzuk, és fokhagymagranulátummal megszórjuk mindkét oldalán.
  2. A töltelékhez megfőzünk kb 2 maréknyi mexikói zöldségkeveréket.
  3. A sonkahagymát, a kolbászt (5-6 cm elég, csak az íze miatt kell) apróra vágjuk, serpenyőbe tesszük, kevés olajat öntünk beleés összesütjük. Ahogy a kolbász engedi a zsírját hozzáöntjük a leszűrt zöldségkeveréket. Erre ütünk 1 tojást, amit gyorsan eldolgozunk (nem szoktam külön felverni azt az 1 tojást, nagyon jó ez így is), összesütjük.
  4. 1 evőkanálnyit teszünk 1 szeletre és feltekerjük, a 2 két végét fogpiszkálóval összetűzzük (megszoktam számolni a fogpiszkálót, mert sütés után kiszedem belőlük, így a biztos).
  5. Bepanírozzuk a tekercseket és megsütjük. Sütés után az összesből kiszedjük a fogpiszkálót.
  6. Krumplipürével tálaljuk.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 100
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 11839
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy barátnőm csinált hasonlót, én kissé változtattam a receptjén, mindenki imádja, könnyen szeletelhető, kicsit pepecselős, de megéri :))

Hozzávalók

A húshoz

A töltelékhez

A panírozáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...