r
Nosalty Logó

Medvehagymás-sajtos háromszög

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Medvehagymás-sajtos háromszög
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 1781 kcal
  • 9% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 7120 kcal
  • 9% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 317 kcal
  • 9% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    38.2 g

Zsír

  • Összesen
    105 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    283 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2496.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    89 mg
  • Kálcium
    481 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    518 mg
  • Nátrium
    1320 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    167.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    128.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    658 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    190 micro
  • Kolin:
    210 mg
  • Retinol - A vitamin:
    628 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    345 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    265 micro
Összesen 1781 kcal
  • 9% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    152.7 g

Zsír

  • Összesen
    419.9 g
  • Telített zsírsav
    108 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    172 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    107 g
  • Koleszterin
    1131 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9985.2 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    357 mg
  • Kálcium
    1924 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    309 mg
  • Foszfor
    2073 mg
  • Nátrium
    5279 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    670.6 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    514.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2631 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    74 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    191 micro
  • K vitamin:
    203 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    760 micro
  • Kolin:
    841 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2512 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    1379 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1061 micro
Összesen 7120 kcal
  • 9% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    18.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    444.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    235 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    117 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 317 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. 1 dl tejben az élesztőt felfuttatjuk.
  2. A lisztet a többi tejjel, sóval, olajjal, élesztős tejjel elkeverjük, tésztát gyúrunk, és meleg helyen kelesztjük. Amikor megkelt, lisztezett deszkán 4 cipóra osztjuk, és kinyújtjuk.
  3. A margarint összekeverjük a 3 tojássárgájával és az összeaprított medvehagymával. Minden kinyújtott tésztadarabot megkenünk vele.
  4. A tésztát feltekerjük, és a rudakból háromszög formákat vágunk.
  5. A tetejüket megkenjük felvert tojással, megszórjuk szezámmaggal és reszelt sajttal.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4420
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Medvehagymás-sajtos háromszög
Salamon Csilla 1202 recept

Ha valaki nagyon hígnak találná a krémet, az keverjen hozzá 2 ek lisztet.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...