r
Nosalty Logó

Medvehagymás-paradicsomos pite bacon-nel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Adriennke26
Medvehagymás-paradicsomos pite bacon-nel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 871 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 3477 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 325 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    20.9 g

Zsír

  • Összesen
    64.3 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    302 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1058.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    240 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    324 mg
  • Nátrium
    413 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    121.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    506 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    147 mg
  • Retinol - A vitamin:
    487 micro
  • α-karotin
    26 micro
  • β-karotin
    215 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    656 micro
  • Lut-zea
    226 micro
Összesen 871 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    83.7 g

Zsír

  • Összesen
    257.4 g
  • Telített zsírsav
    143 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    80 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    1208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4234.6 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    166 mg
  • Kálcium
    959 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    1298 mg
  • Nátrium
    1653 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    208.4 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    484.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2023 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    191 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    167 micro
  • Kolin:
    587 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1947 micro
  • α-karotin
    103 micro
  • β-karotin
    858 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    2624 micro
  • Lut-zea
    904 micro
Összesen 3477 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    24.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    113 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    396.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    155 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    190 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    182 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    80 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    246 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 325 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A liszthez hozzáadjuk a sót és a szobahőmérsékletű vajat, elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a tejfölt és a tojást, az egészet tésztává gyúrjuk.
  2. Lisztezett deszkán kinyújtjuk, és kibélelünk vele egy kivajazott, kilisztezett piteformát. Villával megszurkáljuk, és 180 fokos sütőben 10-15 perc alatt elősütjük.

A töltelékhez

  1. A bacont kockára vagy csíkokra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, és félbevágjuk. A bacont és a paradicsomot rátesszük a tésztára.
  2. Elkészítjük a masszát: a tojásokat elkeverjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, beletesszük az előzőleg megmosott, felaprított medvehagymát, és reszelünk bele parmezánt. Az egészet ráöntjük a tésztára.
  3. 180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 24
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 72
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1875
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 23.

Ajánló

Egy jó bor!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Medvehagymás-paradicsomos pite bacon-nel
Adriennke26 32 recept

Végre itt a tavasz, és vele együtt a medvehagyma!

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...