r
Nosalty Logó

Medvehagymás palacsinta ahogy Glaser készíti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Medvehagymás palacsinta ahogy Glaser készíti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A töltelékhez

A palacsintára

Összesen 833 kcal
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A töltelékhez

A palacsintára

Összesen 1667 kcal
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A töltelékhez

A palacsintára

Összesen 204 kcal
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.6 g

Zsír

  • Összesen
    40.3 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    332 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1992.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    697 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    617 mg
  • Nátrium
    544 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    151 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    268 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    71 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    252 mg
  • Retinol - A vitamin:
    263 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    389 micro
Összesen 833 kcal
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    81.3 g

Zsír

  • Összesen
    80.6 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    664 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3985.3 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    130 mg
  • Kálcium
    1393 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    1234 mg
  • Nátrium
    1088 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    150.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    301.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    535 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    142 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    110 micro
  • Kolin:
    504 mg
  • Retinol - A vitamin:
    527 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    102 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    779 micro
Összesen 1667 kcal
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    9.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    81 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    486 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    170 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    133 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    95 micro
Összesen 204 kcal

Hozzávalók

A töltelékhez

A palacsintára

Elkészítés

A töltelékhez

  1. A medvehagymát megmossuk, és kb. 1 percet föőő sós vízben blansírozzuk. Szűrőbe öntjük, hideg vízzel leöblítjük, és hagyjuk szűrődni. Vékony csíkokra vágjuk, sóval, borssal ízesítjük.
  2. A mozzarellát vastagabb csíkokra vágjuk. A parmezánt lereszeljük. A krémsajtot elkeverjük, sóval, borssal ízesítjük.
  3. A tojásokat a liszttel és a tejjel simára keverjük. Sóval ízesítjük.
  4. Egy forró serpenyőt olajjal kikenünk, és egymás után 4 palacsintát sütünk.
  5. A palacsintákat megkenjük a krémsajttal, megszórjuk a medvehagymával, a középre egy csíkban elosztjuk a mozzarellát, majd feltekerjük.
  6. A palacsintákat egy vajjal kikent, tűzálló formába rakjuk, megszórjuk a parmezánnal.
  7. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 15 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1061
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A jól leszűrődött medvehagymát pürésíthetjük a krémsajttal, és ezzel a krémmel kenjük meg a palacsintákat.

Hozzávalók

A töltelékhez

A palacsintára

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...