r
Nosalty Logó

Mediterrán paprikás krumpli panchettával és chorizoval

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Hobbychef
Mediterrán paprikás krumpli panchettával és chorizoval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 349 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1748 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 48 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 91% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.8 g

Zsír

  • Összesen
    21.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    830.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    170 mg
  • Nátrium
    497 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    609.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    84 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    106 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    83 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    135 micro
  • β-karotin
    1022 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    3088 micro
  • Lut-zea
    1367 micro
Összesen 349 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 91% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59 g

Zsír

  • Összesen
    107.5 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    166 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4153.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    422 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    340 mg
  • Foszfor
    849 mg
  • Nátrium
    2484 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    146 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

VÍZ

  • Összesen
    3049 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    456 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    422 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    529 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    414 micro
  • Kolin:
    295 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    675 micro
  • β-karotin
    5111 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    15438 micro
  • Lut-zea
    6836 micro
Összesen 1748 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 91% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.6 g

Zsír

  • Összesen
    2.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    112.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    23 mg
  • Nátrium
    67 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    82.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    139 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    419 micro
  • Lut-zea
    185 micro
Összesen 48 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A szalonnát felkockázzuk, a vöröshagymát, a fokhagymát és a petrezselymet aprítjuk, az újhagymát és a paprikákat felkarikázzuk. A padlizsánt és a burgonyát kockára vágjuk, a cukkinit hosszában félbevágjuk, majd felszeleteljük. A paradicsomokat felezzük. Az újhagyma zöldjét félretesszük.
  2. Egy nagyobb edényben, olajon a panchettát megpirítjuk. Rátesszük a hagymákat, majd a paprikákat, rövidesen a padlizsánt, s a krumplit, kicsit később a cukkinit és a paradicsomot. Fűszerezzük, majd rövid dinsztelés után felöntjük vízzel.
  3. A kolbászt felszeleteljük.
  4. Amikor már a zöldségek csaknem puhák, beletesszük a kolbászt, s rászórjuk a hagyma zöldet, a petrezselyem zöldet és bőven bazsalikomot.
  5. Tálaláskor merünk a paprikás krumpliból, megszórjuk bazsalikomlevéllel, s teszünk rá egy bazsalikomcsúcsot.
  • Receptkönyvben: 8
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 689
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

A magyaros paprikás krumpli rokona, attól leginkább a fűszerezésben tér el, valamint abban, hogy van benne padlizsán és esetleg cukkini, valamint sok bazsalikom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...