r
Nosalty Logó

Málnás-áfonyás pudingos piskóta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
rritta83
Málnás-áfonyás pudingos piskóta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A puding

A tészta

Összesen 759 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A puding

A tészta

Összesen 3029 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A puding

A tészta

Összesen 189 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    16.2 g

Zsír

  • Összesen
    28.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    909.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    263 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    334 mg
  • Nátrium
    235 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    107.9 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    155.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    158 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    363 micro
Összesen 759 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    64.6 g

Zsír

  • Összesen
    114.8 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3637.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    147 mg
  • Kálcium
    1054 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    139 mg
  • Foszfor
    1336 mg
  • Nátrium
    942 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    431.5 g
  • Cukor
    174 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    621.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    320 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    72 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    210 micro
  • Kolin:
    632 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1451 micro
Összesen 3029 kcal
  • 5% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    228.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    84 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.1 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    39 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 189 kcal

Hozzávalók

A puding

A tészta

Elkészítés

A puding

  1. A pudingport egy kevés tejjel és a cukorral keverjük el. A maradék tejet kezdjük el forralni, majd adjuk hozzá a pudingporos tejet, és főzzük sűrűre. Hagyjuk hűlni.

A tészta

  1. A tojásokat válasszuk ketté, a fehérjét a csipet sóval verjük kemény habbá.
  2. A tojások sárgáját keverjük habosra a cukorral, majd adjuk hozzá a vanília kivonatot, olajat, vizet, sütőport, lisztet. Csomómentesre keverjük, és óvatosan beleforgatjuk a fehérjehabot.
  3. Egy kb. 35x20 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, és beleöntjük a masszát.
  4. Egy kanál segítségével a pudingot foltokban a tészta tetejére halmozzuk, majd szépen elrendezzük rajta a gyümölcsöket.
  5. 180°-ra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 35x20x6
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 8150
  • Feltöltés dátuma: 2016. augusztus 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
rritta83 9 recept

Nagyon egyszerű, nagyon finom, bármilyen gyümölccsel és pudinggal variálható.

Hozzávalók

A puding

A tészta

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...