r
Nosalty Logó

Máglyarakás torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Máglyarakás torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 740 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 2961 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 121 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.5 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1177.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    294 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    225 mg
  • Nátrium
    571 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    142.7 g
  • Cukor
    75 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    314.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    119 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    103 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    34 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    327 micro
Összesen 740 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74.2 g

Zsír

  • Összesen
    42.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4711.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    160 mg
  • Kálcium
    1175 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    167 mg
  • Foszfor
    899 mg
  • Nátrium
    2283 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    570.7 g
  • Cukor
    301 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    1256.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    444 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    72 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    474 micro
  • Kolin:
    677 mg
  • Retinol - A vitamin:
    411 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    316 micro
  • β-crypt
    136 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1308 micro
Összesen 2961 kcal
  • 4% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    1.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    191.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    36 mg
  • Nátrium
    93 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.2 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 121 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kifliket felkarikázzuk.
  2. Az almákat meghámozzuk, és apróra vágjuk.
  3. Kivajazunk egy tortaformát, és a kiflinek a felét beletesszük, erre pakoljuk az alma felét is.
  4. A tojásokat kettéválasszuk. A sárgáját elkeverjük a tejjel,a cukorral,vaníliás cukorral és apudinggal.
  5. A felét ráöntjük a kiflikre. Megkenjük az egészet a sárgabaracklekvár felével.
  6. Rátesszük a maradék kiflit és almát, ráöntjük a pudingos tejet, és megkenjük a maradék baracklekvárral.
  7. Sütőbe tesszük,kb. 45 perc alatt készre sütjük.
  8. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, rákenjük a tortánkra, és még 10 percig tovább sütjük a sütőben.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 55 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 57
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 6386
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagy divat lett manapság, hogy mindenből tortát készítünk, én is csalatkoztam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...