r
Nosalty Logó

Leveles pizzás

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Leveles pizzás
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 14% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 416 kcal
  • 14% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 1661 kcal
  • 14% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 211 kcal
  • 14% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.1 g

Zsír

  • Összesen
    22.4 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    557.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    131 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    126 mg
  • Nátrium
    274 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    242 micro
Összesen 416 kcal
  • 14% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    72.3 g

Zsír

  • Összesen
    89.6 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2230.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    524 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    506 mg
  • Nátrium
    1095 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    131.8 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    213.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    193 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    80 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    174 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    128 micro
  • β-crypt
    173 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    968 micro
Összesen 1661 kcal
  • 14% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    284.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    140 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 211 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Szobahőmérsékleten felengedjük a leveles tésztát, lisztezett deszkán kinyújtjuk, majd két részre osztjuk úgy, hogy két téglalapot kapjunk. A téglalap hosszabb oldalát becsíkozzuk mindkét oldalt úgy, hogy középen kb. 10 cm rész maradjon, ahová a tölteléket tesszük.
  2. Bekapcsoljuk a sütőt 200 fokra.
  3. Megkenjük a pizzaszósszal a tészta közepét, (S.O.S. helyzetben ez ketchup is lehet), majd ráhalmozzuk a tölteléket: a sonkát, kukoricát, karikákra vágott lilahagymát, mozzarella sajtot, majd megszórjuk oregánóval.
  4. A tészta kétoldalt bevágott részeit elkezdjük ráhajtani a töltelékes részre, váltogatva az oldalakat úgy, mintha fonnánk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 200 fokon kb. 30 percig sütjük, amíg szép világosbarna lesz.
  5. Ebből a mennyiségből 2 rúd készül el, ez kb. 4 főre elegendő, remélhetőleg:) A töltelék variációjának csak a képzelet szab határt, bármilyen éppen hűtőben lévő hozzávaló megteszi.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 41
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1638
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy receptújságban találtam erre a receptre, amely nagyon gyors, egyszerű és finom! Ez az én konyhám alapelve is, ezért is szerettük meg nagyon! A gyerekek kedvence lett. Köszönet ismeretlenül is Nagy Nórának, Debrecenbe.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...