r
Nosalty Logó

Lencsesaláta Flóra konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Flóra
Lencsesaláta Flóra konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 382 kcal
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1522 kcal
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 226 kcal
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.2 g

Zsír

  • Összesen
    17.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    871.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    285 mg
  • Nátrium
    361 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.1 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    87.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    257 micro
  • Kolin:
    145 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    109 micro
Összesen 382 kcal
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    84.9 g

Zsír

  • Összesen
    71.8 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3485.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    645 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    150 mg
  • Foszfor
    1140 mg
  • Nátrium
    1443 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    140.4 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    350.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    316 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    108 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1029 micro
  • Kolin:
    578 mg
  • Retinol - A vitamin:
    311 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    435 micro
Összesen 1522 kcal
  • 13% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    517.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    169 mg
  • Nátrium
    214 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    153 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 226 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lencsét egy éjszakára beáztatjuk.
  2. A lencsét megfőzzük. A virslit és a tojást felkockázzuk.
  3. A joghurtot összekeverjük a mustárral, a majonézzel és a sóval. Beleforgatjuk a lencsét, a virslités a tojást.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 206
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 39675
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Lencsesalátát szerettem volna készíteni, és így variáltam a hozzávalókon.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...