r
Nosalty Logó

Lecsós bab sajttal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Hobbychef
Lecsós bab sajttal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 560 kcal
  • 12% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 2241 kcal
  • 12% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 180 kcal
  • 12% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35 g

Zsír

  • Összesen
    12.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1338.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    377 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    219 mg
  • Foszfor
    552 mg
  • Nátrium
    158 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    163.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    120 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    57 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    496 micro
  • Kolin:
    93 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    89 micro
  • β-karotin
    450 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    233 micro
Összesen 560 kcal
  • 12% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    139.9 g

Zsír

  • Összesen
    50 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5352.4 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    1507 mg
  • Vas
    43 mg
  • Magnézium
    878 mg
  • Foszfor
    2208 mg
  • Nátrium
    631 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    323.4 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    82 mg

VÍZ

  • Összesen
    655.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    478 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    228 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    79 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1985 micro
  • Kolin:
    371 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    355 micro
  • β-karotin
    1800 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    932 micro
Összesen 2241 kcal
  • 12% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    429.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    121 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    177 mg
  • Nátrium
    51 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    159 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    144 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    620 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 180 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymákat és paprikákat felszeleteljük, a paradicsomot kockára vágjuk.
  2. Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a hagymát, majd beletesszük a paprikát.
  3. Öt perc után hozzáadjuk a paradicsomot, fűszerezzük. Majd lefödve 20 percig pároljuk.
  4. Lereszeljük a sajtot.
  5. Beleöntjük a babot a levével együtt, 5 percig együtt pároljuk.
  6. Végül beleszórjuk a sajtot, amint megolvadt, tálalunk.
  7. Merünk a tányérba a lecsós babból, s reszelünk rá még sajtot. Pirítóssal fogyasztjuk.
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1198
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Francia étel, fondüként is fogyasztják.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk