Lazacos avokádókrém görög joghurttal
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 7% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
130
kcal
- 7% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
Összesen
518
kcal
- 7% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.2 g
Zsír
-
Összesen 8.4 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 12 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 317.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 100 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 42 mg
-
Foszfor 114 mg
-
Nátrium 49 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 90.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 185 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 45 mg
-
D vitamin: 109 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 99 micro
-
Kolin: 29 mg
-
Retinol - A vitamin: 9 micro
-
α-karotin 8 micro
-
β-karotin 22 micro
-
β-crypt 10 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 96 micro
Összesen
130
kcal
- 7% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 32.9 g
Zsír
-
Összesen 33.5 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 46 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1270.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 32 mg
-
Kálcium 400 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 169 mg
-
Foszfor 455 mg
-
Nátrium 195 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 30.8 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 13 mg
VÍZ
-
Összesen 362.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 740 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 179 mg
-
D vitamin: 435 micro
-
K vitamin: 30 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 394 micro
-
Kolin: 116 mg
-
Retinol - A vitamin: 35 micro
-
α-karotin 34 micro
-
β-karotin 87 micro
-
β-crypt 41 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 386 micro
Összesen
518
kcal
- 7% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.6 g
Zsír
-
Összesen 5.8 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 218.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 69 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 29 mg
-
Foszfor 78 mg
-
Nátrium 33 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.3 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 62.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 127 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 31 mg
-
D vitamin: 75 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 68 micro
-
Kolin: 20 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 66 micro
Összesen
89
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A lazacot vékony csíkokra, a kaprot apróra vágjuk. A lazacot és a kaprot elkeverjük a joghurttal.
- Az avokádót félbevágjuk, a magot eltávolítjuk, a húsát egy kiskanállal kiszedjük, apró kockákra vágjuk, elkavarjuk a citromlével, és a lazacos joghurthoz keverjük.
- Sóval, borssal ízesítjük.
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 56
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 10
- Össznézettség: 2562
- Feltöltés dátuma: 2014. január 16.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A krémhez keverhetünk 1 apró kockákra vágott almát is.