Lazacfilé diós kéreg alatt
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 16% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
459
kcal
- 16% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 13% Zsír
-
60g dió392 kcal
-
10g toast kenyér27 kcal
-
90g kapor39 kcal
-
3g citromhéj1 kcal
-
8g olívaolaj71 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
300g lazac381 kcal
-
10g dijoni mustár6 kcal
Összesen
917
kcal
- 16% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 13% Zsír
-
12.5g dió82 kcal
-
2.1g toast kenyér6 kcal
-
18.7g kapor8 kcal
-
0.6g citromhéj0 kcal
-
1.7g olívaolaj15 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
62.4g lazac79 kcal
-
2.1g dijoni mustár1 kcal
Összesen
191
kcal
- 16% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 37.6 g
Zsír
-
Összesen 31.1 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 69 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1079.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 52 mg
-
Kálcium 145 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 117 mg
-
Foszfor 537 mg
-
Nátrium 220 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.2 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 160.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 227 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 41 mg
-
D vitamin: 653 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 108 micro
-
Kolin: 156 mg
-
Retinol - A vitamin: 53 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 11 micro
Összesen
459
kcal
- 16% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 75.2 g
Zsír
-
Összesen 62.1 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 32 g
-
Koleszterin 138 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2159.2 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 103 mg
-
Kálcium 290 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 235 mg
-
Foszfor 1074 mg
-
Nátrium 439 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 20.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 320.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 454 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 12 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 81 mg
-
D vitamin: 1305 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 27 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 215 micro
-
Kolin: 312 mg
-
Retinol - A vitamin: 105 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 13 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 22 micro
Összesen
917
kcal
- 16% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.6 g
Zsír
-
Összesen 12.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 29 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 448.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 21 mg
-
Kálcium 60 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 49 mg
-
Foszfor 223 mg
-
Nátrium 91 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.2 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 66.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 94 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 17 mg
-
D vitamin: 271 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 45 micro
-
Kolin: 65 mg
-
Retinol - A vitamin: 22 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4 micro
Összesen
191
kcal
Hozzávalók
-
60 g dió
-
0.5 szelet toast kenyér
-
0.5 csokor kapor
-
0.5 citromból nyert citromhéj
-
1 ek olívaolaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
1 ek dijoni mustár
Elkészítés
- A diót késsel apróra vágjuk. A kenyeret elmorzsoljuk, és egy serpenyőben megpirítjuk. A kaprot apróra vágjuk. A diót elkeverjük a kenyérmorzsával, kaporral, citromhéjjal és az olajjal. Sóval, borssal ízesítjük.
- A halat megmossuk, szárazra itatjuk, sózzuk, borsozzuk. A felső felét a mustárral bekenjük, elosztjuk rá a diós masszát, rányomkodjuk. Fóliával lefedjük, és körülbelül 2 órára a hűtőbe tesszük.
- A halat egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és körülbelül 15 perc alatt megsütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 178
- Tegnapi nézettség: 28
- 7 napos nézettség: 137
- Össznézettség: 14036
- Feltöltés dátuma: 2015. október 15.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Gyors, mint minden hal sütése, előre elkészíthető, csak be kell tenni a sütőbe, és 15 percen belül kész az ünnepi ebéd vagy vacsora.