r
Nosalty Logó

Lazac panírban kaporszósszal és salátával

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Marcsus
Lazac panírban kaporszósszal és salátával
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A szószhoz

A salátához

A halhoz

845
Kalória
56.1g
Fehérje
49.1g
Szénhidrátok
47.6g
Zsír
397.6g
Víz
197.1g
Koleszterin
4.7g
Rost
7.3g
Cukor
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A szószhoz

A salátához

A halhoz

Összesen 845 kcal
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A szószhoz

A salátához

A halhoz

Összesen 3380 kcal
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A szószhoz

A salátához

A halhoz

Összesen 136 kcal
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    56.1 g

Zsír

  • Összesen
    47.6 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    197 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1654.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    221 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    124 mg
  • Foszfor
    721 mg
  • Nátrium
    495 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    397.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    367 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    890 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    154 micro
  • Kolin:
    281 mg
  • Retinol - A vitamin:
    156 micro
  • α-karotin
    86 micro
  • β-karotin
    392 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    240 micro
Összesen 845 kcal
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    224.3 g

Zsír

  • Összesen
    190.6 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    39 g
  • Koleszterin
    788 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6618.3 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    331 mg
  • Kálcium
    885 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    495 mg
  • Foszfor
    2885 mg
  • Nátrium
    1979 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196.3 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

Víz

  • Összesen
    1590.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1467 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    35 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    225 mg
  • D vitamin:
    3559 micro
  • K vitamin:
    121 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    79 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    614 micro
  • Kolin:
    1123 mg
  • Retinol - A vitamin:
    623 micro
  • α-karotin
    346 micro
  • β-karotin
    1568 micro
  • β-crypt
    111 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    961 micro
Összesen 3380 kcal
  • 10% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    7.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    265.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    79 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    63.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    143 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    310 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 136 kcal

Elkészítés

A szószhoz

  1. A kaprot és a hagymát apróra vágjuk, kis salátás tálba tesszük, hozzákeverjük a joghurtot, sózzuk, borsozzuk.

A salátához

  1. A paradicsomokat bevagdossuk kissé, 1 percre forró vízbe tesszük, lehűtjük és lehúzzuk a bőrét. Kettévágjuk, kimagozzuk, egy centis kockákra vágjuk. Az uborkát megpucoljuk, kettévágjuk és kiszedjük a közepét. A feleket elszeleteljük. A hagymát, mustárt, ecetet, olajat összekeverjük, ráöntjük a zöldségre, sózzuk, borsozzuk és összekeverjük.
  2. Az uborkát megpucoljuk, kettévágjuk és kiszedjük a közepét. A feleket elszeleteljük.
  3. A hagymát, mustárt, ecetet, olajat összekeverjük, ráöntjük a zöldségre, sózzuk, borsozzuk és összekeverjük.

A halhoz

  1. A halat jól bekenjük a citromlével, sózzuk, borsozzuk, bepanírozzuk.
  2. Egy vagy két serpenyőben felmelegítjük az olajat és a vajat, és kisütjük benne a halszeleteket. Mindkét oldalát 5-5 percig közepes lángon.
  3. A salátával és a kaporszósszal tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 40 perc
  • Sütés ideje: 10 perc

Még hogy nem való a lazacot rántani? Én is így gondoltam a mai napig. Aki nem hiszi, járjon utána.:) 

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Ezek a mi kedvenc fagyizóink az országban: a retrótól a...

Hamarosan indul a fagyiszezon, se vége se hossza nem lesz a különböző ízvariációkat kínáló, hívogató fagyispultoknak az országban. Azért, hogy titeket se érjen váratlanul a fagylaltdömping, ajánlunk hat helyet az országban, kézművest, retrót, modernet és klasszikust egyaránt, ahol biztosan nem fogtok csalódni.

Top Receptek

Klasszikus májgombócleves

Egy egyszerű zöldséglevest viszonylag könnyen varázsolhatunk gazdag, tartalmas levessé, főleg, ha májgombócokat főzünk hozzá. Igazi klasszikus recept, amin tényleg nincs miért csavarni ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!