adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 22% Zsír
Összesen
1403
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 22% Zsír
Összesen
5613
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 84.8 g
Zsír
-
Összesen 114.5 g
-
Telített zsírsav 48 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 47 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 360 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1439.2 g
-
Cink 17 mg
-
Szelén 99 mg
-
Kálcium 93 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 119 mg
-
Foszfor 809 mg
-
Nátrium 293 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.7 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 311.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 13 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 12 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 31 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 100 micro
-
Kolin: 1 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
1403
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 339.4 g
Zsír
-
Összesen 457.9 g
-
Telített zsírsav 194 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 189 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 43 g
-
Koleszterin 1440 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5756.7 g
-
Cink 67 mg
-
Szelén 397 mg
-
Kálcium 374 mg
-
Vas 34 mg
-
Magnézium 475 mg
-
Foszfor 3236 mg
-
Nátrium 1171 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.9 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 1247.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 51 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 48 micro
-
E vitamin: 14 mg
-
C vitamin: 18 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 122 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 399 micro
-
Kolin: 2 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
5613
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 61% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 16.4 g
Zsír
-
Összesen 22.1 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 69 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 277.6 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 18 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 156 mg
-
Nátrium 56 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.5 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 60.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 0 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
270
kcal
-
Nosalty kipróbálta
Hozzávalók
Elkészítés
- Először elkészítjük a pácot: ehhez az olajat összekeverjük a finomra vágott rozmaringgal, a reszelt citrom héjával és a reszelt fokhagymával.
- A húst jó alaposan besózzuk és borsozzuk, majd bedörzsöljük a páccal.
- 225 fokra előmelegített sütőbe tesszük 20 percre, majd levesszük 120 fokra és további 6 órán át sütjük.
- Sütés ideje: 380 perc
- Receptkönyvben: 89
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 29
- Össznézettség: 45138
- Feltöltés dátuma: 2017. április 13.
Receptjellemzők
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- Speciális étrendek:
Metro
63 recept
Ha az egészben sült húst tökéletesen akarod elkészíteni, akkor ezzel a technikával készítsd.