Kukoricás-sajtos rozsmuffin
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 9% Fehérje
- 26% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
519
kcal
- 9% Fehérje
- 26% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
2066
kcal
- 9% Fehérje
- 26% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
207
kcal
- 9% Fehérje
- 26% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 56% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21.6 g
Zsír
-
Összesen 21.5 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 137 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1770.8 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 517 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 100 mg
-
Foszfor 641 mg
-
Nátrium 477 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 62.7 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 134.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 157 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 28 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 91 micro
-
Kolin: 109 mg
-
Retinol - A vitamin: 153 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 31 micro
-
β-crypt 39 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 436 micro
Összesen
519
kcal
- 9% Fehérje
- 26% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 56% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 86.4 g
Zsír
-
Összesen 86.2 g
-
Telített zsírsav 34 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 34 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 13 g
-
Koleszterin 547 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7083.1 g
-
Cink 13 mg
-
Szelén 105 mg
-
Kálcium 2069 mg
-
Vas 18 mg
-
Magnézium 399 mg
-
Foszfor 2562 mg
-
Nátrium 1909 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 5 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 250.7 g
-
Cukor 26 mg
-
Élelmi rost 34 mg
VÍZ
-
Összesen 538.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 626 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 111 micro
-
K vitamin: 26 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 15 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 363 micro
-
Kolin: 437 mg
-
Retinol - A vitamin: 611 micro
-
α-karotin 20 micro
-
β-karotin 124 micro
-
β-crypt 157 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1742 micro
Összesen
2066
kcal
- 9% Fehérje
- 26% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 56% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.7 g
Zsír
-
Összesen 8.7 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 55 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 714 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 209 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 40 mg
-
Foszfor 258 mg
-
Nátrium 192 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 25.3 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 54.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 63 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 37 micro
-
Kolin: 44 mg
-
Retinol - A vitamin: 62 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 12 micro
-
β-crypt 16 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 176 micro
Összesen
207
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A kétféle lisztet összekeverjk a sütőporral, a sóval, a lereszelt sajt felével és a kukoricával.
- Egy másik tálban homogén masszává dolgozzuk össze a tojást, a joghurtot, a mustárt és az olajat.
- A joghurtos masszát ráöntjük a lisztes keverékre, majd alaposan összekeverjük egymással a kettőt, figyelve arra, hogy a kukoricaszemek ne törjenek össze.
- A papírral bélelt muffinformákat megtöltjük a masszával, majd a muffinok tetejére szórjuk a lenmagot, a szezámmagot, végül a reszelt sajt másik felét.
- Előmelegített sütőben kb. 22 perc alatt megsül.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 22 perc
- Receptkönyvben: 34
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 7219
- Feltöltés dátuma: 2010. május 02.
Ajánló
Friss zöldségekkel, salátával tálalva a legfinomabb!
Receptjellemzők
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
NS
17513 recept
Saját ötlet alapján. A megadott mennyiségek kb 12 db muffinhoz elegendők. Tele lehet tölteni a formákat, mert a muffinok sütés közben csak minimálisan emelkednek meg.