r
Nosalty Logó

Krémes vajjal töltött sajtos kifli

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Krémes vajjal töltött sajtos kifli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A belsejébe

A tetejére

Összesen 1265 kcal
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A belsejébe

A tetejére

Összesen 5057 kcal
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A belsejébe

A tetejére

Összesen 352 kcal
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.6 g

Zsír

  • Összesen
    73.4 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1612.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    305 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    313 mg
  • Nátrium
    883 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    122.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    440 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    110 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    433 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    86 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 1265 kcal
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    106.6 g

Zsír

  • Összesen
    293.5 g
  • Telített zsírsav
    135 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    98 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    733 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6448.4 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    237 mg
  • Kálcium
    1222 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    178 mg
  • Foszfor
    1253 mg
  • Nátrium
    3534 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    488.3 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    206.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1760 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    41 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    438 micro
  • Kolin:
    267 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1732 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    345 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    351 micro
Összesen 5057 kcal
  • 10% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    20.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    448.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    246 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    123 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 352 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A belsejébe

  • 20 dkg vaj (jó minőségű)

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A langyos tejbe beletesszük a cukrot, és felfuttatjuk benne az élesztőt.
  2. Ha felfutott, a többi alapanyaggal összedolgozzuk a tésztát. Ha sima, a duplájára kelesztjük.
  3. Ha megkelt, lisztezett deszkán kör alakúra, vékonyra nyújtjuk. Háromszögekre felvágjuk.
  4. A vastagabb részébe teszünk egy darabka vajat, és feltekerjük kiflit formálva.
  5. Tepsibe tesszük (legjobb sütőpapírra), tojással megkenjük, tetejére sajtot szórunk.
  6. A sütő előmelegítése nélkül betoljuk a kifliket, és aranysárgára sütjük. Egy gáztepsi tele lesz vele.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 65
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3788
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 23.

Ajánló

Akár reggelire vagy egy kiadós főzelék után, ami nálam található, szerintem jó választás!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Krémes vajjal töltött kiflink lágy és kréme, és pihe-puha lágy lesz. Próbáljátok ki! Én jó minőségű, min. 82% zsírtartalmú vajat használtam az elkészítéséhez.

Hozzávalók

A tésztához

A belsejébe

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...