r
Nosalty Logó

Krémes őszibarackos szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gerdi
Krémes őszibarackos szelet
adag
Sütés
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez és a tetejére

Összesen 936 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez és a tetejére

Összesen 7478 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez és a tetejére

Összesen 271 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    48.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    116 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    818.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    234 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    308 mg
  • Nátrium
    204 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    112.8 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    90.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    326 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    300 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    292 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    219 micro
Összesen 936 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    106.6 g

Zsír

  • Összesen
    387.7 g
  • Telített zsírsav
    80 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    171 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    115 g
  • Koleszterin
    931 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6549 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    240 mg
  • Kálcium
    1873 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    305 mg
  • Foszfor
    2464 mg
  • Nátrium
    1635 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    902.3 g
  • Cukor
    442 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    725.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2609 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    82 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    256 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    263 micro
  • Kolin:
    825 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2401 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    2340 micro
  • β-crypt
    349 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1755 micro
Összesen 7478 kcal
  • 5% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    14 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    237.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.7 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    85 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 271 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez és a tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Az olajat elkeverjük a cukorral, majd egyenként hozzáadva tojásokat, mindegyikkel jól elkeverjük.
  2. Belekeverjük a kakaót, majd a lisztet, a sütőport, a tejjel váltakozva.
  3. Simára keverjük, kikent tepsibe simítjuk.
  4. A barackokat felszeleteljük, egyenletesen kirakjuk vele a massza tetejét.
  5. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
  6. A krémhez való tej egy részében elkeverjük a pudingporokat. A többi tejet a cukorral főni tesszük. Ha fő, hozzáöntjük a pudingporos tejet, kevergetve, sűrűre főzzük.
  7. Időnként megkeverve, kihűtjük a pudingot.
  8. Ha már majdnem hideg, hozzáadjuk a margarint, s habosra keverjük.
  9. Bevonjuk a krémmel a süti tetejét, beszórjuk tortadarával. Néhány óra elteltével szeletelhető.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 125
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 12675
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 21.

Ajánló

Friss gyümölcs helyett befőttből is készíthető.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valami krémes sütire vágytam, hisz egész nyáron nem sütöttem ilyeket. Most, hogy nincs nagy meleg, megkockáztattam, a család nagy örömére.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez és a tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...