r
Nosalty Logó

Krémes baracktorta

0,0

0 ÉRTÉKELÉS2 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
palice
Krémes baracktorta
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

684
Kalória
13.7g
Fehérje
82.3g
Szénhidrátok
33.5g
Zsír
119.7g
Víz
209.7g
Koleszterin
2.4g
Rost
44.1g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 684 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2732 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 215 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    33.5 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    210 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    511.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    148 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    187 mg
  • Nátrium
    128 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.3 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    119.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    310 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    122 mg
  • Retinol - A vitamin:
    291 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    203 micro
  • β-crypt
    65 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    272 micro
Összesen 684 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    54.8 g

Zsír

  • Összesen
    133.9 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    839 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2047.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    592 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    749 mg
  • Nátrium
    513 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    329.4 g
  • Cukor
    176 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    478.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1242 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    123 micro
  • Kolin:
    490 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1165 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    812 micro
  • β-crypt
    258 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1088 micro
Összesen 2732 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    161.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    37.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    92 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 215 kcal

Elkészítés

  1. Összekeverjük alisztet a sütőporral, majd a kétféle cukorral, a tojásokkal és a vajjal (kézzel vagy géppel is keverhetjük,csak jól keverjük el :) ).
  2. Egy piteformát kikenünk egy kis vajjal, majd megszórjuk liszttel, és beleöntjük amasszát.
  3. Megsütjük.
  4. Ameddig apite hűl, elkészítjük a krémet a csomagoláson található leírás szerint (ide kell a 250 ml tej).
  5. Mikor a pite kihűlt, kiborítjuk fejjel lefelé egy nagy kerek tálra, amiben tálalnifogjuk (meglocsolhatjuk egy kis cukros vízzel vagy valamilyen üdítővel), és megtöltjük a belsejét a krémmel.
  6. A barackokat megmossuk, cikkekre vágjuk, és elhelyezzük a krém tetején, kicsit bele is nyomkodhatjuk.
  7. A zselatint elkészítjük a csomagoláson található leírás szerint, és ráöntjük a piténkre vigyázva, hogy mindenhova egyformán jusson.
  8. 1 órácskára betehetjük a hűtőbe, de nem muszáj.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 28

A "vaníliás krémpor gyümölcspitéknek, -tortáknak" zacskó hátán találtam ezt a receptet. Nagyon egyszerű és nagyon finom, elég gyorsan el is készül. Mi egy kicsit száraznak találtuk a pitét, és ezert írtam, hogy meglocsolhatjuk valamilyen barackos üdítővel, vagy ha befőttel készítenénk, akkor a befőtt levével.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Áfonyás pite

A házi pitéknek nincsen párja, pláne, ha vesszük a fáradságot, és a vajas tésztát is két kézzel készítjük el hozzá. Bármilyen bogyós gyümölcsből mennyei pitét készíthetünk, ...

Rosanics Petra

Marhahúsos empanada

Spanyolországban és a dél-amerikai országokan honos finomság az empanada, amelynek tradicionális verziója szaftos marhahúsraguval készül. Az omlós tészta és a fűszeres belső kettőse ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!