r
Nosalty Logó

Kráter szelet ahogy Niki készíti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Niki44
Kráter szelet ahogy Niki készíti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A pudinghoz

Összesen 657 kcal
  • 8% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A pudinghoz

Összesen 3944 kcal
  • 8% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A pudinghoz

Összesen 208 kcal
  • 8% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    21.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1011 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    348 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    325 mg
  • Nátrium
    293 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    98.9 g
  • Cukor
    53 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    123 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    210 micro
Összesen 657 kcal
  • 8% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.5 g

Zsír

  • Összesen
    128.5 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    900 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6066.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    163 mg
  • Kálcium
    2087 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    1951 mg
  • Nátrium
    1757 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    593.5 g
  • Cukor
    317 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    222.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    387 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    179 micro
  • Kolin:
    737 mg
  • Retinol - A vitamin:
    387 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1262 micro
Összesen 3944 kcal
  • 8% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    320.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    93 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.4 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    11.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    67 micro
Összesen 208 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

A tésztához

A pudinghoz

Elkészítés

A tésztához

  1. Először a pudingot készítjük el hagyományos módon, és jól kihűtjük.
  2. A tojásokat szétválasztjuk, és a fehérjét kemény habbá verjük, félretesszük. A sárgáját habosra keverjük a cukrokkal és az olajjal, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a tejet is. Végül óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot is.
  3. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe töltjük, és a már kihűlt pudingot evőkanalanként rászaggatjuk.
  4. Előmelegített 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.
  5. Ha megsült kihűtjük, felvágjuk, és porcukorral meghintve tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 24x34
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 353
  • Tegnapi nézettség: 24
  • 7 napos nézettség: 338
  • Össznézettség: 149614
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kráter szelet egy nagyon finom süti.:))

Hozzávalók

A tésztához

A pudinghoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...