r
Nosalty Logó

Korianderes burgonyadarabok

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
egy Panna
Korianderes burgonyadarabok
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
wok
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 364 kcal
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 2187 kcal
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 156 kcal
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    29.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1086.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    921 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    128.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    121 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    221 micro
Összesen 364 kcal
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.3 g

Zsír

  • Összesen
    179.3 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    131 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6521.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    143 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    192 mg
  • Foszfor
    616 mg
  • Nátrium
    5527 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    772.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    280 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    243 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    144 micro
  • Kolin:
    144 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    728 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1325 micro
Összesen 2187 kcal
  • 3% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.6 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    5 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    463.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    44 mg
  • Nátrium
    393 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    94 micro
Összesen 156 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Meghámozzuk a burgonyákat, és nagy darabokra vágjuk, a sertéshúst apró darabokra vágjuk, a paprikát és az újhagyma fehér részétfinomra aprítjuk.
  2. Nagy fazék forró vízben 15-25 percig vagy puhulásig főzzük a burgonyát. Kivesszük, lecsepegtetjük, és félretesszük a fővővíz egy részét.
  3. Mély serpenyőben bőségesen olajat hevítűnk, és addig sütjük benne a burgonyát, amíg aranyszínű lesz. Lecsepegtetjük, és félretesszük.
  4. Ezután egy kis olajat felforrósitunk, és egy kevés ideig sütjük az apróra vágott húst, a korianderbogyókatés a kaliforniai paprikát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, és még egy percig keverve-rázva sütjük.
  5. Hozzákeverjük a burgonyát és a főzővizet. 2-3 percig főzzük, majd levesszük a tűzről, és melegen tálaljuk.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 72
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4015
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
egy Panna 6 recept

Egy kínai receptes könyvben találtam ezt a receptet, és amikor bevásároltam, elfeledkeztem arról, hogy korianderbogyó helyett aprított korianderlevél kell. Csak a főzés közben jöttem erre rá, így hát elkészítettem vele. Nagyon érdekes íze lett, és külön élmény, amikor a bogyók elroppannak a fogak között.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...