Korianderes burgonyadarabok
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
egy Panna
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
wok
- 3% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 16% Zsír
Összesen
364
kcal
- 3% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 16% Zsír
Összesen
2187
kcal
- 3% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
56.9g burgonya33 kcal
-
12.1g olívaolaj107 kcal
-
7.1g sertéshús12 kcal
-
16.4g zöld kaliforniai paprika3 kcal
-
6.5g újhagyma1 kcal
-
1g só0 kcal
-
0g fehér bors0 kcal
-
0g cukor0 kcal
-
0g koriander0 kcal
Összesen
156
kcal
- 3% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6 g
Zsír
-
Összesen 29.9 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 22 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 11 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1086.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 32 mg
-
Foszfor 103 mg
-
Nátrium 921 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 128.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 11 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 47 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 40 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 24 micro
-
Kolin: 24 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 7 micro
-
β-karotin 121 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 221 micro
Összesen
364
kcal
- 3% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 36.3 g
Zsír
-
Összesen 179.3 g
-
Telített zsírsav 27 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 131 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 20 g
-
Koleszterin 64 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6521.1 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 29 mg
-
Kálcium 143 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 192 mg
-
Foszfor 616 mg
-
Nátrium 5527 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 117.7 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 17 mg
VÍZ
-
Összesen 772.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 64 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 26 mg
-
C vitamin: 280 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 243 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 144 micro
-
Kolin: 144 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 40 micro
-
β-karotin 728 micro
-
β-crypt 13 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1325 micro
Összesen
2187
kcal
- 3% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.6 g
Zsír
-
Összesen 12.8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 5 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 463.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 44 mg
-
Nátrium 393 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 54.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 5 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 20 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 52 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 94 micro
Összesen
156
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Meghámozzuk a burgonyákat, és nagy darabokra vágjuk, a sertéshúst apró darabokra vágjuk, a paprikát és az újhagyma fehér részétfinomra aprítjuk.
- Nagy fazék forró vízben 15-25 percig vagy puhulásig főzzük a burgonyát. Kivesszük, lecsepegtetjük, és félretesszük a fővővíz egy részét.
- Mély serpenyőben bőségesen olajat hevítűnk, és addig sütjük benne a burgonyát, amíg aranyszínű lesz. Lecsepegtetjük, és félretesszük.
- Ezután egy kis olajat felforrósitunk, és egy kevés ideig sütjük az apróra vágott húst, a korianderbogyókatés a kaliforniai paprikát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, és még egy percig keverve-rázva sütjük.
- Hozzákeverjük a burgonyát és a főzővizet. 2-3 percig főzzük, majd levesszük a tűzről, és melegen tálaljuk.
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 72
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 4015
- Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 13.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
egy Panna
6 recept
Egy kínai receptes könyvben találtam ezt a receptet, és amikor bevásároltam, elfeledkeztem arról, hogy korianderbogyó helyett aprított korianderlevél kell. Csak a főzés közben jöttem erre rá, így hát elkészítettem vele. Nagyon érdekes íze lett, és külön élmény, amikor a bogyók elroppannak a fogak között.:)