r
Nosalty Logó

Kolbásszal és sajttal töltött fánk

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Kolbásszal és sajttal töltött fánk
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 969 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 7747 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 378 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • E vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.1 g

Zsír

  • Összesen
    70.1 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1750.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    245 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    203 mg
  • Nátrium
    1249 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.5 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    141 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    140 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 969 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • E vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    176.7 g

Zsír

  • Összesen
    560.9 g
  • Telített zsírsav
    154 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    193 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    129 g
  • Koleszterin
    415 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    14007.2 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    211 mg
  • Kálcium
    1962 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    194 mg
  • Foszfor
    1620 mg
  • Nátrium
    9992 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    500 g
  • Cukor
    111 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    515.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1130 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    142 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    569 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1118 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    152 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    90 micro
Összesen 7747 kcal
  • 10% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • E vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    27.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    682.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    487 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 378 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Bedagasztjuk a fánktésztát, és letakarva kelni hagyjuk kb 1 órát.
  2. Fél centi vékonyra nyújtjuk, kisszaggatjuk.
  3. A kolbászt vékonyra szeljük, a fánkra teszünk egy szeletet, rá egy szeletnyi/ csík sajtot, félbehajtjuk s jól lenyomjuk a széleit.
  4. Ezután kb 20 percig kelni hagyjuk, és bő forró olajban kisütjük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 25
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2002
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 21.

Ajánló

Nem egy gyorsan készülő étel, de finom, bár igazán jó kis csípős kolbásszal lett volna, nekem sajnos épp nem volt kéznél.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kísérletező kedvemben voltam, kb háromféle fánkot sütöttem, persze ennek volt a legnagyobb sikere a gyerekeknél, apukámnak inkább a káposztás jött be.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...