r
Nosalty Logó

Kókuszkocka Kynga konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kókuszkocka Kynga konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 36% Zsír

Piskóta

Öntet

Forgatás

Összesen 941 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 36% Zsír

Piskóta

Öntet

Forgatás

Összesen 4712 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 36% Zsír

Piskóta

Öntet

Forgatás

Összesen 418 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    65.5 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    746.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    154 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    316 mg
  • Nátrium
    136 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    81 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    277 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    261 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    193 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    115 micro
Összesen 941 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    57.4 g

Zsír

  • Összesen
    327.4 g
  • Telített zsírsav
    180 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    87 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    376 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3730.3 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    124 mg
  • Kálcium
    769 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    523 mg
  • Foszfor
    1582 mg
  • Nátrium
    682 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    404.8 g
  • Cukor
    229 mg
  • Élelmi rost
    51 mg

VÍZ

  • Összesen
    124.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1387 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    157 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    363 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1307 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    967 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    576 micro
Összesen 4712 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 36% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    29.1 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    331.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    11.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    123 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    116 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    86 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 418 kcal

Hozzávalók

Piskóta

Öntet

Forgatás

Elkészítés

Piskóta

  1. A piskótához a margarint felmelegítjük, és a langyos tejhez adjuk. A tojásokat a cukorral összekeverjük, majd a többi hozzávalóhoz öntjük.
  2. Előmelegített sütőben kb. 45 percig süssük, tűpróba!
  3. Miután elkészült, hagyjuk kihűlni. Majd elkészítjük az öntetet.
  4. A csokit gőz felett felolvasztjuk, tejet és az aromát hozzáadjuk. A kockára vágott piskótát ebbe a csokiöntetbe mártogatjuk, majd kókuszreszelékbe forgatjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 4633
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a nevet egy süteményes könyvben találtam, elnevezték a kókuszkockát Borzas Terusnak. Így nagyon megtetszett, és most már mi is így használjuk.:) Maga a sütemény rumos csokiöntetben megmártogatva nagyon ízletes, finom! Ajánlani tudom mindenkinek, akár igazi rummal is! :D

Hozzávalók

Piskóta

Öntet

Forgatás

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...