Kókuszdiós liszt nélküli süti
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Smaragd konyha
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 8% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 37% Zsír
1. diós laphoz
-
32g tojásfehérje17 kcal
-
3g porcukor11 kcal
-
15g dió98 kcal
2. kakaós laphoz
-
32g tojásfehérje17 kcal
-
3g porcukor11 kcal
-
15g dió98 kcal
-
9 kcal
Diós krém
-
25g vaj179 kcal
-
3g porcukor11 kcal
-
15 kcal
-
40g kókuszreszelék264 kcal
Vaníliás krém
Tetejére
-
20g étcsokoládé109 kcal
-
20g habtejszín58 kcal
Összesen
1268
kcal
- 8% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 37% Zsír
1. diós laphoz
-
160g tojásfehérje83 kcal
-
14g porcukor54 kcal
-
75g dió491 kcal
2. kakaós laphoz
-
160g tojásfehérje83 kcal
-
14g porcukor54 kcal
-
75g dió491 kcal
-
46 kcal
Diós krém
-
125g vaj896 kcal
-
14g porcukor54 kcal
-
20g vaníliás cukor77 kcal
-
200g kókuszreszelék1320 kcal
Vaníliás krém
Tetejére
-
100g étcsokoládé546 kcal
-
100g habtejszín292 kcal
Összesen
6340
kcal
- 8% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 37% Zsír
1. diós laphoz
-
6.9g tojásfehérje4 kcal
-
0.6g porcukor2 kcal
-
3.3g dió21 kcal
2. kakaós laphoz
-
6.9g tojásfehérje4 kcal
-
0.6g porcukor2 kcal
-
3.3g dió21 kcal
-
0.9g cukrozatlan kakaópor2 kcal
Diós krém
-
5.4g vaj39 kcal
-
0.6g porcukor2 kcal
-
0.9g vaníliás cukor3 kcal
-
8.7g kókuszreszelék57 kcal
Vaníliás krém
-
3.9g vaníliás pudingpor15 kcal
-
5.4g vaj39 kcal
-
43.4g tej24 kcal
-
0.6g porcukor2 kcal
Tetejére
-
4.3g étcsokoládé24 kcal
-
4.3g habtejszín13 kcal
Összesen
274
kcal
- 8% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 37% Zsír
- 29% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 23 g
Zsír
-
Összesen 103 g
-
Telített zsírsav 60 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 131 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1026.6 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 315 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 143 mg
-
Foszfor 293 mg
-
Nátrium 241 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 68.8 g
-
Cukor 38 mg
-
Élelmi rost 12 mg
VÍZ
-
Összesen 81.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 399 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 39 micro
-
Kolin: 35 mg
-
Retinol - A vitamin: 390 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 100 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 10 micro
Összesen
1268
kcal
- 8% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 37% Zsír
- 29% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 114.8 g
Zsír
-
Összesen 515.2 g
-
Telített zsírsav 299 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 97 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 82 g
-
Koleszterin 657 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5132.8 g
-
Cink 13 mg
-
Szelén 120 mg
-
Kálcium 1575 mg
-
Vas 23 mg
-
Magnézium 713 mg
-
Foszfor 1465 mg
-
Nátrium 1207 mg
-
Réz 6 mg
-
Mangán 13 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 344.2 g
-
Cukor 188 mg
-
Élelmi rost 58 mg
VÍZ
-
Összesen 405.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1993 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 23 micro
-
K vitamin: 33 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 196 micro
-
Kolin: 173 mg
-
Retinol - A vitamin: 1952 micro
-
α-karotin 7 micro
-
β-karotin 499 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 52 micro
Összesen
6340
kcal
- 8% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 37% Zsír
- 29% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5 g
Zsír
-
Összesen 22.3 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 28 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 222.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 68 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 31 mg
-
Foszfor 64 mg
-
Nátrium 52 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.9 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 17.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 86 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 85 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 22 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
274
kcal
Hozzávalók
1. diós laphoz
-
4 db tojásfehérje
-
2 ek porcukor
-
7.5 dkg dió
2. kakaós laphoz
-
4 db tojásfehérje
-
2 ek porcukor
-
7.5 dkg dió
-
2 ek cukrozatlan kakaópor
Diós krém
-
12.5 dkg vaj
-
2 ek porcukor
-
2 csomag vaníliás cukor
-
20 dkg kókuszreszelék
Vaníliás krém
-
2 tasak vaníliás pudingpor
-
12.5 dkg vaj
-
1 l tej
-
2 ek porcukor
Tetejére
-
10 dkg étcsokoládé
-
1 dl habtejszín
Elkészítés
1. diós laphoz
- 4 tojásfehérjét 2 ek porcukorral kemény habbá verünk.
- Hozzákeverjük a darált diót, és zsírpapírral bélelt tepsibe simítjuk, 200 fokon előmelegített sütőben 180 fokon 10 percig sütjük.
- A másik 4 tojásfehérjét is kemény habbá verjük a 2 ek porcukorral, majd ehhez pedig a 2 ek kakaóport és a diót keverjük. Ezt is sütőpapírral bélelt tepsibe simítva megsütjük.
- A vajat habosra keverjük a 2 ek porcukorral, vanília cukorral, majd a feléhez hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
- A vanília pudingot 2 ek porcukorral kifőzzük a liter tejben. Langyosra hűtjük, és hozzákeverjük a vaj másik felét.
- Összeállítjuk a sütit, alulra a diós fehérjehab kerül, rá a kókuszos massza, erre a kakaós fehérjehab, majd erre rá a vaníliás vajas massza.
- Dermedni hagyjuk 1 órát a hűtőben, majd a felmelegített tejszínben elkevert csokoládéval leöntjük.
- Még visszatesszük a hűtőbe kicsit hűlni a csokit rajta, és kész, tálalható is. Tetszés szerinti formára szelhető.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 25×20
- Sütés ideje: 10 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 39
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 1867
- Feltöltés dátuma: 2014. december 15.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Smaragd konyha
149 recept
Könnyű, édes, krémes süti.