Kiosk sajttorta
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Nosalty
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
110 °C
- 10% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 25% Zsír
Az eperbelsőhöz
A kecskesajttorta-krémhez
-
25g kecskesajt91 kcal
-
8g cukor29 kcal
-
10g tejföl19 kcal
-
9g tojás12 kcal
-
1g vaj6 kcal
-
0g lapzselatin1 kcal
A sajttortaalaphoz
A sós namelakahoz
-
4g tej2 kcal
-
0g lapzselatin1 kcal
-
8g habtejszín24 kcal
-
38 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
400
kcal
- 10% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 25% Zsír
Az eperbelsőhöz
A kecskesajttorta-krémhez
-
300g kecskesajt1092 kcal
-
90g cukor348 kcal
-
115g tejföl228 kcal
-
110g tojás138 kcal
-
10g vaj72 kcal
-
4g lapzselatin14 kcal
A sajttortaalaphoz
-
100g dió654 kcal
-
70g nutella377 kcal
-
35g fehér csokoládé189 kcal
-
35g vaj251 kcal
-
85g ostyalap320 kcal
A sós namelakahoz
-
50g tej28 kcal
-
2g lapzselatin7 kcal
-
100g habtejszín292 kcal
-
85g fehér csokoládé458 kcal
-
3g só0 kcal
Összesen
4794
kcal
- 10% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 25% Zsír
Az eperbelsőhöz
A kecskesajttorta-krémhez
-
19.4g kecskesajt71 kcal
-
5.8g cukor23 kcal
-
7.4g tejföl15 kcal
-
7.1g tojás9 kcal
-
0.6g vaj5 kcal
-
0.3g lapzselatin1 kcal
A sajttortaalaphoz
-
6.5g dió42 kcal
-
4.5g nutella24 kcal
-
2.3g fehér csokoládé12 kcal
-
2.3g vaj16 kcal
-
5.5g ostyalap21 kcal
A sós namelakahoz
-
3.2g tej2 kcal
-
0.1g lapzselatin0 kcal
-
6.5g habtejszín19 kcal
-
5.5g fehér csokoládé30 kcal
-
0.2g só0 kcal
Összesen
312
kcal
- 10% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 25% Zsír
- 34% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.5 g
Zsír
-
Összesen 26.3 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 75 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 585.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 136 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 30 mg
-
Foszfor 178 mg
-
Nátrium 233 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 31.3 g
-
Cukor 24 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 35.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 176 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 39 mg
-
Retinol - A vitamin: 174 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 34 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 42 micro
Összesen
400
kcal
- 10% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 25% Zsír
- 34% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 125.5 g
Zsír
-
Összesen 315.6 g
-
Telített zsírsav 168 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 69 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 56 g
-
Koleszterin 898 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7028.2 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 60 mg
-
Kálcium 1636 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 359 mg
-
Foszfor 2141 mg
-
Nátrium 2801 mg
-
Réz 4 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 376 g
-
Cukor 291 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 421.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2118 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 168 micro
-
K vitamin: 31 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 197 micro
-
Kolin: 467 mg
-
Retinol - A vitamin: 2084 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 404 micro
-
β-crypt 10 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 508 micro
Összesen
4794
kcal
- 10% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 25% Zsír
- 34% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.1 g
Zsír
-
Összesen 20.4 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 58 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 454.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 106 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 138 mg
-
Nátrium 181 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 24.3 g
-
Cukor 19 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 27.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 137 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 135 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 26 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 33 micro
Összesen
312
kcal
Hozzávalók
Az eperbelsőhöz
A kecskesajttorta-krémhez
-
30 dkg kecskesajt
-
9 dkg cukor
-
115 g tejföl
-
2 db tojás
-
1 dkg vaj
-
2 db lapzselatin
A sajttortaalaphoz
-
10 dkg dió
-
3.5 dkg fehér csokoládé
A sós namelakahoz
-
50 ml tej
-
1 db lapzselatin
-
100 ml habtejszín
-
8.5 dkg fehér csokoládé
-
3 g só
Elkészítés
Az eperbelsőhöz
- Az epret sűrű juice-zá turmixoljuk. Az agart összekeverjük a cukorral, majd belekeverjük az eperlébe, és vízzel együtt felforraljuk. Dobozba tesszük, és hűtőbe helyezzük, míg megköt. Botmixerrel pürésítjük, míg selymes lesz, majd jégkockatartóba öntjük, és kifagyasztjuk.
A kecskesajttorta-krémhez
- A sajtot kikeverjük a cukorral.
- Hozzáadjuk a puha vajat, a tejfölt és a tojásokat. Simára keverjük, tepsibe öntjük, majd 110 fokon 25 percig sütjük.
- Közben a lapzselatinokat jeges vízbe áztatjuk. Ha kisült, kicsavarjuk a zselatinokat, és belekeverjük a krémbe.
- Ha kihűlt, botmixerrel simára keverjük, és desszertgyűrűkbe tesszük, úgy, hogy a közepükbe rejtjük a kifagyott epres zselét. Fagyasztóba tesszük.
A sajttortaalaphoz
- Az ostyát vagy fagylaltölcsért és a diót összedaráljuk, és elkeverjük a mogyorókrémmel.
- A fehér csokit és a vajat összeolvasztjuk, és a többihez keverjük. A masszát két sütőpapír között fél centi vastagra nyújtjuk, majd hűtőbe tesszük dermedni. Ha megdermedt, ugyanakkora desszertformával szúrjuk ki, mint amivel a sajttortákat.
A sós namelakahoz
- A tejet és a sót felforraljuk, majd hozzáadjuk a már előre beáztatott lapzselatint.
- Ráöntjük a fehér csokira, majd kézi mixerrel jól eldolgozzuk. Végül hozzáadjuk a hideg tejszínt, és ezt is elkeverjük mixerrel. Hűtőbe tesszük egy éjszakára.
- Másnap kézi mixerrel lassan felverjük.
- A kiszúrt sajttorta alapra helyezzük a sajttortákat, és óvatosan körbekenjük a felvert namaleka-val.
- Sütés hőfoka: 110 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 9
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 1057
- Feltöltés dátuma: 2017. augusztus 28.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
Nosalty
1495 recept
Ha valami nagyon ütős édességre vágyunk, próbáljuk ki a Kiosk epres kecskesajttortáit!