r
Nosalty Logó

Kinder süti Mara konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kinder süti Mara konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 871 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 5229 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 287 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    54.4 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    158 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    905.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    254 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    347 mg
  • Nátrium
    243 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    350 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    107 mg
  • Retinol - A vitamin:
    335 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    177 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    174 micro
Összesen 871 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    71.9 g

Zsír

  • Összesen
    326.3 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    96 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    45 g
  • Koleszterin
    950 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5435.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    112 mg
  • Kálcium
    1525 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    234 mg
  • Foszfor
    2080 mg
  • Nátrium
    1459 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    504 g
  • Cukor
    288 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    441.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2099 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    65 mg
  • D vitamin:
    205 micro
  • K vitamin:
    154 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    152 micro
  • Kolin:
    642 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2010 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    1064 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1044 micro
Összesen 5229 kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    302.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    81 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    117 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 287 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojások sárgáját a cukorral,citrommal és a puha margarinnal keverőgép segítségével habosra kikeverjük. A tojások fehérjét 3 kanál cukorral kemény habbá verjük. A sárga masszához hozzáadjuka lisztes sütőport és a keményítőt,és végül a tojások felvert habját.
  2. 24x22-es sütőpapíros tepsibe tesszük,és 170 fokon kb.35-40 percig sütjük.
  3. Amikor kihűlt a tészta, kettő lappá vágjuk.
  4. A krémhez a 2 deci tejet a cukorral felforraljuk.A maradék tejjel a lisztet simára kikeverjük,és a forró tejhez adjuk,és besűrítjük,majd kihűtjük.
  5. A lapzselatint hideg vízben beáztatjukkb. 5 percig, és a tejes krémhez még melegen belekeverjük. A krémet kihűtjük.
  6. A tejszínt habbá verjük2-3 deka porcukorral.
  7. A mascarponét a kihűlt krémmel elkeverjük.Acitrom levét hozzáadjuk,és végül a tejszínt is belekeverjük.
  8. A tésztalapot megtöltjük a krémmel,és rátesszüka másik lapot,a tetejét olvasztott csokival bevonjuk. (A csokoládét a margarinnal és az olajjal gőz felett felolvasztjuk.)
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24x22
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 240
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 25680
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kicsit eltértem az eredetitől, mert csokoládét tettem a tetejére.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...