r
Nosalty Logó

Kevert túrós-gyümölcsös gyors süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
goedeburg
Kevert túrós-gyümölcsös gyors süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 284 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1135 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 226 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    151 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    546.3 g
  • Cink
    33 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    114 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    217 mg
  • Nátrium
    119 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    101 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    15 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    114 mg
  • Retinol - A vitamin:
    100 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    197 micro
Összesen 284 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.8 g

Zsír

  • Összesen
    65.4 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    606 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2185 g
  • Cink
    133 mg
  • Szelén
    80 mg
  • Kálcium
    454 mg
  • Vas
    105 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    868 mg
  • Nátrium
    475 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    97.3 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    274.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    404 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    13 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    61 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    457 mg
  • Retinol - A vitamin:
    399 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    788 micro
Összesen 1135 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    13 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    120 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    433.5 g
  • Cink
    26 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    172 mg
  • Nátrium
    94 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    12 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    156 micro
Összesen 226 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kenjük ki, lisztezzük bea sütőformát, és melegítsük a sütőt.
  2. A tojásokat a cukorral és az olajjal jól elkeverjük.
  3. Hozzáadjuk a kefírt, a reszelt citromhéjat, a túrót, majd a sütőporral elkevert lisztet.
  4. Sütőformába öntjük, és gyümölccsel szórjuk.
  5. Megsütjük. Porcukorral díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 16x27
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 13 alkalommal
  • Receptkönyvben: 781
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 90212
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 24.

Ajánló

Vaníliasodóval azért el tudom képzelni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kevert túrós-gyümölcsös gyors süti
goedeburg 18 recept

Sokszor készítem, ha édességre vágyunk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...