Ketchupos csirkecomb gombás rizzsel
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 9% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
552
kcal
- 9% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
2211
kcal
- 9% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
126
kcal
- 9% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 27.9 g
Zsír
-
Összesen 24.2 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 128 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 847.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 40 mg
-
Kálcium 22 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 49 mg
-
Foszfor 341 mg
-
Nátrium 387 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 56.3 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 206 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 68 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 140 micro
-
Kolin: 75 mg
-
Retinol - A vitamin: 60 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 100 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 3619 micro
-
Lut-zea 167 micro
Összesen
552
kcal
- 9% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 111.6 g
Zsír
-
Összesen 96.8 g
-
Telített zsírsav 30 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 38 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 19 g
-
Koleszterin 514 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3390 g
-
Cink 12 mg
-
Szelén 161 mg
-
Kálcium 87 mg
-
Vas 15 mg
-
Magnézium 196 mg
-
Foszfor 1365 mg
-
Nátrium 1549 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 225.3 g
-
Cukor 54 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 824 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 273 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 38 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 49 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 560 micro
-
Kolin: 302 mg
-
Retinol - A vitamin: 240 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 401 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 14474 micro
-
Lut-zea 666 micro
Összesen
2211
kcal
- 9% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
C vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.3 g
Zsír
-
Összesen 5.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 29 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 192.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 5 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 78 mg
-
Nátrium 88 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.8 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 46.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 32 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 14 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 23 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 823 micro
-
Lut-zea 38 micro
Összesen
126
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Az egész csirkecombokat megmossuk, majd kettőbe vágjuk és egy kicsit beirdaljuk, hogy a szósz jobban átjárja a csirkét. A ketchupot, a mézet és a szárnyas fűszerkeveréket összekeverjük.
- Ezzel a szósszal jó alaposan bekenjük a combokat, majd egy hőálló tálba tesszük őket. Öntünk alá egy kevés vizet, éppen hogy csak legyen alatta, majd fóliával letakarjuk és 200 fokon 1 óráig sütjük. Amikor megpuhult, levesszük a fóliát, meglocsoljuk a szósszal a combokat, majd még pirítjuk egy kevés ideig.
- A rizst megmossuk, teflonos tepsibe tesszük, öntünk rá vizet, hogy ellepje teljesen. Megsózzuk, borsozzuk, egy kis vajat is teszünk bele, illetve a gombát. Fóliával letakarjuk, fél óráig sütjük 200-220 fokon. Néha megnézzük, megkeverjük, hogy ropog-e még.
- Az elkészült combokat a gombás rizzsel tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Elkészítettem: 6 alkalommal
- Receptkönyvben: 73
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 6370
- Feltöltés dátuma: 2012. július 30.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Gondoltam, ki kellene találni valami újat, és elkezdtem alkotni... és ez a finom étel kerekedett ki belőle :)