Kefirben pácolt csirkecomb
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Danone
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 11% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 14% Zsír
Összesen
415
kcal
- 11% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 14% Zsír
Összesen
2486
kcal
- 11% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 14% Zsír
Összesen
120
kcal
- 11% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 24.3 g
Zsír
-
Összesen 31.5 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 132 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 610.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 25 mg
-
Kálcium 115 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 35 mg
-
Foszfor 283 mg
-
Nátrium 148 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 162.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 59 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 67 mg
-
Retinol - A vitamin: 59 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 119 micro
Összesen
415
kcal
- 11% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 145.6 g
Zsír
-
Összesen 188.7 g
-
Telített zsírsav 51 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 91 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 32 g
-
Koleszterin 790 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3662.8 g
-
Cink 15 mg
-
Szelén 153 mg
-
Kálcium 692 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 211 mg
-
Foszfor 1697 mg
-
Nátrium 889 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 47.9 g
-
Cukor 44 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 973.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 353 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 26 micro
-
K vitamin: 48 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 37 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 67 micro
-
Kolin: 403 mg
-
Retinol - A vitamin: 353 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 25 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 711 micro
Összesen
2486
kcal
- 11% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7 g
Zsír
-
Összesen 9.1 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 38 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 175.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 33 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 82 mg
-
Nátrium 43 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 46.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 17 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 19 mg
-
Retinol - A vitamin: 17 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 34 micro
Összesen
120
kcal
Hozzávalók
-
1.5 kg csirkecomb
-
5 dl kefir
-
1.5 teáskanál fűszerpaprika
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
1 ek méz
-
6 ek olívaolaj
Elkészítés
- A kefirt összekeverjük a fokhagymával, a pirospaprikával, sóval, borssal, a mézzel és 4 evőkanál olajjal.
- Beleforgatjuk a csirkecombokat (egy tálban vagy zárható műanyag zacskóban).
- Legalább 1 éjszakán át, de akár 48 órán keresztül állni hagyjuk, néha megforgatjuk.
- A sütőt előmelegítjük 200ºC-ra. Lecsepegtetjük a combokról a felesleges pácot, majd fóliával bélelt tepsire tesszük, és meglocsoljuk a maradék olajjal.
- 35-40 perc alatt ropogósra sütjük. Párolt spenóttal, rizzsel tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 35 perc
- Receptkönyvben: 944
- Tegnapi nézettség: 5
- 7 napos nézettség: 20
- Össznézettség: 53186
- Feltöltés dátuma: 2014. március 27.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Danone
10 recept
A kefirtől a csirkecomb omlós lesz és különleges ízt kap. Szánjunk időt a pácolásra, megéri. www.nyissavaltozatossagra.hu