r
Nosalty Logó

Kávés-pudingos torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gubigabi
Kávés-pudingos torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 373 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 3738 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 239 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.6 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    145 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    245 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.7 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    89 mg
  • Retinol - A vitamin:
    154 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    146 micro
Összesen 373 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.3 g

Zsír

  • Összesen
    166 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1449 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2449.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    99 mg
  • Kálcium
    838 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    696 mg
  • Nátrium
    736 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    497.1 g
  • Cukor
    286 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    346.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1564 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    261 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    144 micro
  • Kolin:
    894 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1544 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    250 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1461 micro
Összesen 3738 kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    156.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    44 mg
  • Nátrium
    47 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.7 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    93 micro
Összesen 239 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojások fehérjét a porcukorral gőz fölött kemény habbá verjük.
  2. Lassan hozzákeverjük a tojássárgákat, a vaníliás cukrot s a pudingporokat.
  3. Sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük, és megsütjük.
  4. A krémhez a tejben elkeverjük csomómentesen a pudingport, a cukrot, a nescafét, és sűrűre főzzük.Kevergetve kihűtjük.
  5. A vajat habosra keverjük, és apránként hozzákeverjük a pudingos krémet és a két evőkanál feketekávét.
  6. A kihűlt tésztát kettőbe vágjuk, és megtöltjük a krémmel, és be is vonjuk vele az egész tortát.
  7. A tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük, belekeverjük a habfixálót.
  8. A torta tetejét habrózsákkal és kávészemekkel díszítjük.
  9. Jól lehűtve tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 114
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 56
  • Össznézettség: 23512
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kávés-pudingos torta
Gubigabi 20 recept

Nagyon szeretjük a kávét és a kávés sütiket. Így született meg ez a kívül-belül kávés torta.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...