r
Nosalty Logó

Karamellás-pudingos szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gubacs
Karamellás-pudingos szelet
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 742 kcal
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 8887 kcal
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 266 kcal
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    33.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    482 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    172 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    136 mg
  • Nátrium
    119 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    99.5 g
  • Cukor
    56 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    198 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    192 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 742 kcal
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    129.8 g

Zsír

  • Összesen
    402.2 g
  • Telített zsírsav
    157 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    108 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    101 g
  • Koleszterin
    867 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5783.7 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    209 mg
  • Kálcium
    2061 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    414 mg
  • Foszfor
    1633 mg
  • Nátrium
    1431 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1194.2 g
  • Cukor
    670 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    590.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2377 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    170 micro
  • K vitamin:
    97 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    333 micro
  • Kolin:
    393 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2304 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    856 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    355 micro
Összesen 8887 kcal
  • 6% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    12.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    173.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.8 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 266 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és lisztezett tepsi hátán kisütjük, 4 nagyobb vagy 5 kisebb jön ki belőle.
  2. A pudingokat a cukorral tejjel megfőzzük, hűlés közben időnként meg kell keverni.
  3. Habtejszínből kemény habot verünk, és összekeverjük a kihűlt pudinggal, majd a lapok közé töltjük.
  4. A cukrotmegkaramellizáljuk egy lábosban, hozzáadjuk a tejszínt és a margarint.
  5. A durvára tört diót serpenyőben megpirítjuk, és a karamellbe keverjük, hűlés után a tésztára kenjük.
  6. Legalább 8-10 órát pihentetjük hűtőszekrényben.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 232
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 22392
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Gubacs 9 recept

A karamellás-diós-kávés sütimet variáltam meg,az is jó de ez nagyon

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...