Karalábé-zöldborsó saláta korianderes joghurttal
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 10% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 3% Zsír
saláta
-
75g zöldborsó61 kcal
-
250g karalábé50 kcal
-
100g görög joghurt103 kcal
-
4 kcal
-
25g ásványvíz0 kcal
-
0g cukor0 kcal
-
15g koriander3 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
csirke
-
150g csirkemellfilé180 kcal
-
4g repceolaj35 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0 kcal
Összesen
436
kcal
- 10% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 3% Zsír
saláta
-
75g zöldborsó61 kcal
-
250g karalábé50 kcal
-
100g görög joghurt103 kcal
-
4 kcal
-
25g ásványvíz0 kcal
-
0g cukor0 kcal
-
15g koriander3 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
csirke
-
150g csirkemellfilé180 kcal
-
4g repceolaj35 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0 kcal
Összesen
436
kcal
- 10% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 3% Zsír
saláta
-
12g zöldborsó10 kcal
-
40.1g karalábé8 kcal
-
16g görög joghurt17 kcal
-
0.8g fehér balzsamecet1 kcal
-
4g ásványvíz0 kcal
-
0g cukor0 kcal
-
2.4g koriander1 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
csirke
-
24g csirkemellfilé29 kcal
-
0.6g repceolaj6 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0 kcal
Összesen
72
kcal
- 10% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 45.3 g
Zsír
-
Összesen 16.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 110 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 844.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 37 mg
-
Kálcium 84 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 107 mg
-
Foszfor 494 mg
-
Nátrium 117 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.7 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 381 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 96 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 149 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 68 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 101 micro
-
Kolin: 169 mg
-
Retinol - A vitamin: 14 micro
-
α-karotin 21 micro
-
β-karotin 967 micro
-
β-crypt 30 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1988 micro
Összesen
436
kcal
- 10% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 45.3 g
Zsír
-
Összesen 16.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 110 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 844.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 37 mg
-
Kálcium 84 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 107 mg
-
Foszfor 494 mg
-
Nátrium 117 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.7 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 381 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 96 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 149 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 68 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 101 micro
-
Kolin: 169 mg
-
Retinol - A vitamin: 14 micro
-
α-karotin 21 micro
-
β-karotin 967 micro
-
β-crypt 30 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1988 micro
Összesen
436
kcal
- 10% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 7.3 g
Zsír
-
Összesen 2.6 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 18 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 135.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 13 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 79 mg
-
Nátrium 19 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 61.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 24 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 155 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 319 micro
Összesen
72
kcal
Hozzávalók
saláta
-
75 g zöldborsó
-
250 g karalábé
-
100 g görög joghurt
-
1 ek fehér balzsamecet
-
1 csipet cukor
-
0.5 csokor koriander
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
csirke
-
150 g csirkemellfilé
-
1 teáskanál repceolaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
fűszerpaprika ízlés szerint
Elkészítés
saláta
- A zöldborsót szobahőmérsékleten hagyjuk felolvadni. A karalábét meghámozzuk, mossuk, durvára reszeljük.
- A joghurtot simára kavarjuk az ecettel és vízzel. Sóval, borssal és a cukorral ízesítjük, hozzákeverjük a lecsipkedett koriander leveleket.
- A karalábét elkeverjük a zöldborsóval és a joghurtos dresszinggel. Kb. 45 percre a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
- A húst megmossuk, szárazra itatjuk, csíkokra vágjuk, majd az olajban aranybarnára pirítjuk. Sóval, borssal és paprikával ízesítjük.
- A húst a salátára rakjuk, és tálaljuk.
- Sütés ideje: 5 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 37
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 1564
- Feltöltés dátuma: 2015. április 06.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy finom ebéd vagy vacsora.