Karácsonyi narancsos kacsacomb
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Nosalty
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
- 9% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 30% Zsír
Összesen
951
kcal
- 9% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 30% Zsír
Összesen
3801
kcal
- 9% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 26.1 g
Zsír
-
Összesen 85.9 g
-
Telített zsírsav 29 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 41 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 164 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 650.6 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 28 mg
-
Kálcium 93 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 52 mg
-
Foszfor 326 mg
-
Nátrium 142 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 17.8 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 159.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 134 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 30 mg
-
D vitamin: 56 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 57 micro
-
Kolin: 72 mg
-
Retinol - A vitamin: 108 micro
-
α-karotin 4 micro
-
β-karotin 24 micro
-
β-crypt 61 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 57 micro
Összesen
951
kcal
- 9% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 104.2 g
Zsír
-
Összesen 343.7 g
-
Telített zsírsav 116 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 162 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 45 g
-
Koleszterin 657 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2602.4 g
-
Cink 13 mg
-
Szelén 111 mg
-
Kálcium 370 mg
-
Vas 25 mg
-
Magnézium 208 mg
-
Foszfor 1303 mg
-
Nátrium 568 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 71.3 g
-
Cukor 48 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 639.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 537 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 122 mg
-
D vitamin: 225 micro
-
K vitamin: 48 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 35 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 228 micro
-
Kolin: 287 mg
-
Retinol - A vitamin: 432 micro
-
α-karotin 15 micro
-
β-karotin 95 micro
-
β-crypt 243 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 229 micro
Összesen
3801
kcal
- 9% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.8 g
Zsír
-
Összesen 22.3 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 43 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 168.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 85 mg
-
Nátrium 37 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.6 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 41.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 35 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 15 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 19 mg
-
Retinol - A vitamin: 28 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 16 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 15 micro
Összesen
247
kcal
-
Nosalty kipróbálta
Hozzávalók
Elkészítés
- A kacsacombot sózzuk és borsozzuk mindkét oldalán.
- A mézet, a narancs levét és az egy evőkanál rozmaringot összekeverjük.
- A combokat egy tepsibe helyezzük, és megkenjük a mézes-narancsos páccal. Melléhelyezzük a fokhagymagerezdeket, és ráteszünk 4 szál rozmaringot.
- 160 fokon 80 percig sütjük, fóliával letakarva.
- Kivesszük, mellé tesszük a narancsgerezdeket és a maradék rozmaringszálakat, megkenjük a maradék páccal, majd a fólia nélkül visszatesszük még 180 fokon 20 percre.
- Sütés hőfoka: 160 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 100 perc
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 713
- Tegnapi nézettség: 2501
- 7 napos nézettség: 10222
- Össznézettség: 273910
- Feltöltés dátuma: 2017. december 13.
Ajánló
Krumplipürével vagy tepsis krumplival tálaljuk.
Receptkategóriák
további kategória:
karácsony
kategória:
karácsonyi főételek
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Nosalty
1509 recept
Könnyen elkészíthető, omlós-narancsos kacsacomb, természetesen nem csak karácsonyra!