r
Nosalty Logó

Kapri- és olajbogyós tőkehal

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
witch
Kapri- és olajbogyós tőkehal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A halhoz

Az öntethez

Összesen 456 kcal
  • 12% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A halhoz

Az öntethez

Összesen 1820 kcal
  • 12% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A halhoz

Az öntethez

Összesen 184 kcal
  • 12% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.9 g

Zsír

  • Összesen
    36.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1152.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    309 mg
  • Nátrium
    676 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    169.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    171 micro
Összesen 456 kcal
  • 12% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    111.5 g

Zsír

  • Összesen
    145.4 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    102 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    258 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4611.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    201 mg
  • Kálcium
    246 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    208 mg
  • Foszfor
    1237 mg
  • Nátrium
    2704 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    679 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    216 micro
  • K vitamin:
    87 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    408 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    279 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    683 micro
Összesen 1820 kcal
  • 12% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    14.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    473.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    277 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 184 kcal

Hozzávalók

A halhoz

Az öntethez

Elkészítés

A halhoz

  1. A sütőt begyújtjuk, egy nagy tepsibe belerakjuk a halat 4 adagra vágva, sózzuk, borsot tekerünk rá.
  2. A sherryecetet elkeverjük a szardellepasztával, sóval, borssal. Hozzácsurgatjuk az olajat, jól elkeverjük, majd az öntet többi finomra vágott alapanyagát beleforgatjuk.
  3. 1-1 kanálnyit rakunk a halszeletekre az öntetből, a maradékot mellé öntjük.
  4. Fóliával lefedve, berakjuk a forró sütőbe, és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 36x26x6
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2612
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Először is lecsós húst készítettem, és ahhoz rizs volt a köret. Rizst (babot, csicseriborsót, tésztát, stb.) pedig sosem egy evésre való adagot főzök. Szóval a gomb már megvolt, csak a kabátot kellett kitalálni hozzá.

Hozzávalók

A halhoz

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...