r
Nosalty Logó

Káposzta kifli

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Káposzta kifli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 32% Zsír

A tésztához

A kenéshez

Összesen 1780 kcal
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 32% Zsír

A tésztához

A kenéshez

Összesen 7123 kcal
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 32% Zsír

A tésztához

A kenéshez

Összesen 379 kcal
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.1 g

Zsír

  • Összesen
    110.9 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1863.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    190 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    300 mg
  • Nátrium
    1239 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    165.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    48 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    550 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    62 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    165 micro
  • Kolin:
    115 mg
  • Retinol - A vitamin:
    517 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    390 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    145 micro
Összesen 1780 kcal
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    108.6 g

Zsír

  • Összesen
    443.7 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    201 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    143 g
  • Koleszterin
    434 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7452.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    298 mg
  • Kálcium
    762 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    206 mg
  • Foszfor
    1201 mg
  • Nátrium
    4956 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    662.7 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    192.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2200 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    111 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    247 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    661 micro
  • Kolin:
    458 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2068 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    1560 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    582 micro
Összesen 7123 kcal
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    395.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    263 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    10.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    117 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    110 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    83 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 379 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A kenéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. Bedagasztjuk a tésztát a megadott hozzávalókból.
  2. Miután megkelt, kinyújtjuk minél vékonyabbra és megkenjük a margarin, a só, és a tojássárgája habos keverékével.
  3. Felcsavarjuk tekercsnek, és háromszögekre szeljük.
  4. A háromszögek csücske legyen felfelé.
  5. Sütőben pirosra sütjük őket.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 54
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 7065
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Finom, mutatós rágcsálni való. Kívülről ropogós, belülről finom puha. A kinézete miatt kapta a káposzta nevet, mivel leveles, mint a káposzta.

Hozzávalók

A tésztához

A kenéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...