r
Nosalty Logó

Kakaós piskóta túrókrémmel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kiss Móni
Kakaós piskóta túrókrémmel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 660 kcal
  • 9% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 2634 kcal
  • 9% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 228 kcal
  • 9% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.6 g

Zsír

  • Összesen
    45.6 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    389 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1822.5 g
  • Cink
    164 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    389 mg
  • Vas
    127 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    671 mg
  • Nátrium
    388 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    168 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    419 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    75 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    234 mg
  • Retinol - A vitamin:
    414 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    66 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    371 micro
Összesen 660 kcal
  • 9% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    98.2 g

Zsír

  • Összesen
    182.5 g
  • Telített zsírsav
    104 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    1554 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7289.9 g
  • Cink
    656 mg
  • Szelén
    130 mg
  • Kálcium
    1555 mg
  • Vas
    509 mg
  • Magnézium
    157 mg
  • Foszfor
    2685 mg
  • Nátrium
    1550 mg
  • Réz
    26 mg
  • Mangán
    21 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    151.3 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    671.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1676 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    330 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    302 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    183 micro
  • Kolin:
    935 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1655 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    262 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1483 micro
Összesen 2634 kcal
  • 9% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    15.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    625.2 g
  • Cink
    56 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    133 mg
  • Vas
    44 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    230 mg
  • Nátrium
    133 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    144 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    26 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    142 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 228 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojást ketté választjuk. A sárgáját az édesítővel kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. Ezzel is jól elkeverjük.
  2. A fehérjét kemény habbá verjük, majd a lisztes masszához szép lassan hozzákeverjük.
  3. Majd hozzáadjuk a kakaóport, és azzal is jól elkeverjük.
  4. Kivajazott, kilisztezett formába öntjük, majd megsütjük. (Tűpróba!!!)
  5. A pudingot elkészítjük, majd a kihűlt piskótát kettévágjuk, és megkenjük vele.
  6. A tejszínt kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot és a túrót, és azzal is jól keverjük.
  7. Majd a piskóta legtetejére tesszük ezt a masszát.
  8. Betesszük a hűtőbe, hogy összeálljon, majd kb. 1 óra múlva már fogyasztható is! Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 75
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 15624
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

Csokis is, habos is, és nagyon-nagyon finom, ráadásul bűntudat nélkül ehető!

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...