r
Nosalty Logó

Kakaós fantázia szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kakaós fantázia szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 7% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 718 kcal
  • 7% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 2866 kcal
  • 7% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 217 kcal
  • 7% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    16 g

Zsír

  • Összesen
    18.8 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1293.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    349 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    486 mg
  • Nátrium
    377 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    121.9 g
  • Cukor
    68 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    62 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    148 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    254 micro
Összesen 718 kcal
  • 7% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    64 g

Zsír

  • Összesen
    75.1 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    724 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5172.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    133 mg
  • Kálcium
    1395 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    174 mg
  • Foszfor
    1942 mg
  • Nátrium
    1510 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    487.5 g
  • Cukor
    271 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    248.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    310 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    149 micro
  • Kolin:
    592 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1017 micro
Összesen 2866 kcal
  • 7% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    5.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    392.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    114 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 217 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk. A cukor egyik felét a fehérjével habbá verjük.
  2. A másik felével pedig a sárgákat keverjük ki, a vizet kanalanként adjuk hozzá.
  3. Amikor már habos, beletesszük a lisztet, a kakaótés a sütőport.
  4. Óvatosan hozzákeverjük a habot, majd megsütjük.
  5. A krémhez kikeverjük először a tejet a pudinggal, és a cukorral jó sűrűre főzzük. Majd megvárjuk, hogy teljesen kihűljön. Közben felverjük a tejszínt, majd óvatosan összekeverjük a pudinggal.
  6. Ezt a krémet rákenjük a tésztára, és megszórjuk kakaóporral.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 79
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 13576
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt egy hüvős nyári délután kreáltam, hogy legyen valami jó is a napban! NYAMI :), nagyon fincsi ♥!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...