r
Nosalty Logó

Joghurtos tésztasaláta

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Jahin
Joghurtos tésztasaláta
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A zöldségekhez

Az öntethez

330
Kalória
10.7g
Fehérje
45.9g
Szénhidrátok
12.5g
Zsír
373.8g
Víz
18.6g
Koleszterin
5.5g
Rost
13.3g
Cukor
  • 2% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A zöldségekhez

Az öntethez

Összesen 330 kcal
  • 2% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A zöldségekhez

Az öntethez

Összesen 1320 kcal
  • 2% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A zöldségekhez

Az öntethez

Összesen 73 kcal
  • 2% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    12.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    570.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    163 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    230 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    373.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    435 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    46 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    156 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    1423 micro
  • β-karotin
    4049 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4632 micro
  • Lut-zea
    583 micro
Összesen 330 kcal
  • 2% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    42.9 g

Zsír

  • Összesen
    50 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2283 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    105 mg
  • Kálcium
    653 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    246 mg
  • Foszfor
    921 mg
  • Nátrium
    339 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    183.5 g
  • Cukor
    53 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

Víz

  • Összesen
    1495.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1742 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    121 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    183 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    626 micro
  • Kolin:
    167 mg
  • Retinol - A vitamin:
    154 micro
  • α-karotin
    5694 micro
  • β-karotin
    16197 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    18527 micro
  • Lut-zea
    2333 micro
Összesen 1320 kcal
  • 2% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.4 g

Zsír

  • Összesen
    2.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    125.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    51 mg
  • Nátrium
    19 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    82.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    313 micro
  • β-karotin
    890 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1018 micro
  • Lut-zea
    128 micro
Összesen 73 kcal

Elkészítés

A zöldségekhez

  1. A tésztát megfőzzük al dente.
  2. Paradicsomot karikára, a jégsalátát csíkokra vágjuk, a répát megreszeljük nagy lyukú reszelőn.
  3. Rétegesen lerakjuk, mindegyik sort meglocsoljuk olívaolajjal.
  4. Tetejét díszítjük, és meglocsoljuk tejfölös-joghurtos öntettel.
  5. 2 órát hűtjük tálalás előtt.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Főzés ideje: 10 perc
  • Főzés módja: hidegkonyha

Grillezett csirkemell mellé készült, inkább köret, mint saláta.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!